Famber
Nowy
Mam jeszcze jedną Alfę na oku, mógłbym prosić też o sprawdzenie tego VIN: ZAR 93900007074619
Z góry dziękuję za pomoc!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć,
Mam prośbę, o sprawdzenia nr VIN AR159
VIN ZAR93900007154198
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję bardzo! Właśnie dostałem zdjęcia książki serwisowej i w książeczce ASO podbijało do 160000km.
Jeżeli chodzi o przebieg to w 188000 akurat wierzę, zastanawia mnie tylko po co gość podrabia książeczkę serwisową, może żeby oferta była bardziej atrakcyjna, jeszcze jej nie skreślam. Sprowadzona świeżo ze Szwajcarii, napisałem maila do serwisów w których była robiona, może coś się dowiem. W każdym razie dzięki raz jeszcze
Mam jeszcze jedną Alfę na oku, mógłbym prosić też o sprawdzenie tego VIN: ZAR93900007074619
Witam, mógłby mi ktoś na szyfko rozkodowac VIN albo polecić dobrą płatną stronę. Chciałbym jutro jechać obejrzeć samochód i zależy mi na czasie.
VIN: ZAR93900007111561
Witajcie,
po kilkuletnim, anonimowym korzystaniu z forum postanowiłem sie zarejestrować i od razu mam wielką prośbę, czy możecie sprawdzić numer VIN i uzyskać jakieś informacje?
ZAR93900007061489.
Pozdrawiam.
W ASO pusto, wypadkowość do weryfikacji i już w sierpniu ktoś o nią pytał.
- - - Updated - - -
Ostatni wpis w ASO jest na 71873km i wypadkowość do weryfikacji.
Siema. Też bym prosił o sprawdze nr VIN AR 159
ZAR93900007244797
Idealnie Ksiażko podrecznikowo 200tysi.
Napisz wszystko co wiesz hehe moze byc na priv.
Masz link do tej strony ?
Zerknac co tam ciekawego pisali. foty ogladnac.
- - - Updated - - -
Kochani polscy handlarze. Mam to autko około 2 lat i jakoś smiga. A niemiec pisał ze nie chodzi hahaah. Polscy cudotwórcy I z przebiegiem byli łaskawi bo tylko 80 tysi cofneli. Jak do tej pory nie miałem za wiele kosztów. A ja sie bałem ze moje autko to zlep ze szpachli szlachetnej.![]()