• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Cześć,
Mam prośbę, o sprawdzenia nr VIN AR159
VIN ZAR93900007154198

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ostatni wpis w ASO jest na 51250km

- - - Updated - - -

Dziękuję bardzo! Właśnie dostałem zdjęcia książki serwisowej i w książeczce ASO podbijało do 160000km.

Jeżeli chodzi o przebieg to w 188000 akurat wierzę, zastanawia mnie tylko po co gość podrabia książeczkę serwisową, może żeby oferta była bardziej atrakcyjna, jeszcze jej nie skreślam. Sprowadzona świeżo ze Szwajcarii, napisałem maila do serwisów w których była robiona, może coś się dowiem. W każdym razie dzięki raz jeszcze

To jest baza centralna i jak najbardziej konkretne ASO może mieć więcej do danego auta.

- - - Updated - - -

Mam jeszcze jedną Alfę na oku, mógłbym prosić też o sprawdzenie tego VIN: ZAR93900007074619

Z góry dziękuję za pomoc!

Ostatni wpis w ASO jest na 68700km i wypadkowość do weryfikacji.

Witam!

Bardzo proszę o sprawdzenie historii dwóch 159:

ZAR93900007263582
ZAR93900007238746

i jeśli jakimś cudem będzie to też ;)
ZLA84400001053260

Z góry dzięki!
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ktoś mi to sprawdzi i rozkoduje ? VIN ZAR93900007049580
Pytałem na głównym ale na płatnych raportach mi nie zależy bo auto już stoi przed domem.
Sprzedający twierdził, że auto ma dodatkową nagrzewnicę ale nie wiem jak to sprawdzić.

Ostatnia edycja:
Witam, mógłby mi ktoś na szyfko rozkodowac VIN albo polecić dobrą płatną stronę. Chciałbym jutro jechać obejrzeć samochód i zależy mi na czasie.
VIN: ZAR93900007111561

Witajcie,
po kilkuletnim, anonimowym korzystaniu z forum postanowiłem sie zarejestrować i od razu mam wielką prośbę, czy możecie sprawdzić numer VIN i uzyskać jakieś informacje?
ZAR93900007061489.
Pozdrawiam.

Witam, mógłby mi ktoś na szyfko rozkodowac VIN albo polecić dobrą płatną stronę. Chciałbym jutro jechać obejrzeć samochód i zależy mi na czasie.
VIN: ZAR93900007111561

W ASO pusto, wypadkowość do weryfikacji i już w sierpniu ktoś o nią pytał.

- - - Updated - - -

Witajcie,
po kilkuletnim, anonimowym korzystaniu z forum postanowiłem sie zarejestrować i od razu mam wielką prośbę, czy możecie sprawdzić numer VIN i uzyskać jakieś informacje?
ZAR93900007061489.
Pozdrawiam.

Ostatni wpis w ASO jest na 71873km i wypadkowość do weryfikacji.

W ASO pusto, wypadkowość do weryfikacji i już w sierpniu ktoś o nią pytał.

- - - Updated - - -

Ostatni wpis w ASO jest na 71873km i wypadkowość do weryfikacji.

Czyli generalnie nic nie wiadomo, a jakies info na temat wyposazenia? A ostatni wpis kiedy - tak z ciekawosci ;)
Dzieki i pozdrawiam.

Idealnie Ksiażko podrecznikowo 200tysi.
Napisz wszystko co wiesz hehe moze byc na priv.

Ostatnia edycja:
Idealnie Ksiażko podrecznikowo 200tysi.
Napisz wszystko co wiesz hehe moze byc na priv.

Raczej nie bardzo, bo tak sytuacja wyglądała 2 lata temu jak była wystawiona z padniętym silnikiem, który nie odpalał:

Załączniki

• ZAR93900007244797.jpg
    ZAR93900007244797.jpg
    42.4 KB · Wyświetleń: 13
Zerknac co tam ciekawego pisali. foty ogladnac.

- - - Updated - - -

Kochani polscy handlarze. Mam to autko około 2 lat i jakoś smiga. A niemiec pisał ze nie chodzi hahaah. Polscy cudotwórcy I z przebiegiem byli łaskawi bo tylko 80 tysi cofneli. Jak do tej pory nie miałem za wiele kosztów. A ja sie bałem ze moje autko to zlep ze szpachli szlachetnej. :D

Zerknac co tam ciekawego pisali. foty ogladnac.

- - - Updated - - -

Kochani polscy handlarze. Mam to autko około 2 lat i jakoś smiga. A niemiec pisał ze nie chodzi hahaah. Polscy cudotwórcy I z przebiegiem byli łaskawi bo tylko 80 tysi cofneli. Jak do tej pory nie miałem za wiele kosztów. A ja sie bałem ze moje autko to zlep ze szpachli szlachetnej. :D

Jak motor był uszkodzony to trzeba było go naprawić lub wymienić na inny.

Witam, proszę o sprawdzenie i zdekodowanie nr Vin
zar93900007211517

Samochód ma zdeklarowane 220 tys. Proszę również o zdekodowanie wyposażenia samochód ma skory a wg Google powinien być welur

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Witam,
to moj pierwszy post, więc przy okazji się witam: cześć.
proszę o jakieś informacje na temat VIN: ZAR93900007002500 jeśli ktoś posiada.

Amortyzatory
Powrót