• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

A ja myślałem, że jak kogoś stać na auto za kilkadziesiąt tysięcy, to tym bardziej stać go na sprawdzenie historii za kilkadziesiąt złotych, ale przecież zawsze można się "unieść honorem" i jechać kupować w ciemno te wszystkie laleczki :D

- - - Updated - - -

Witam,

mógłbym prosić o sprawdzenie numeru VIN: ZAR93900007267742

Z góry dzięki za pomoc

Ostatni wpis w ASO jest na 93621km

Ostatnia edycja:
A ja myślałem, że jak kogoś stać na auto za kilkadziesiąt tysięcy, to tym bardziej stać go na sprawdzenie historii za kilkadziesiąt złotych, ale przecież zawsze można się "unieść honorem" i jechać kupować w ciemno te wszystkie laleczki :D

- - - Updated - - -

Ostatni wpis w ASO jest na 93621km

Dzięki za pomoc.

Ściągam historie aut z autoDNA i mogę wrzucić wszystkie PDFy jakie mam. Nie jest to dla mnie problem, tylko pomóżcie w które miejsce bo nie chcę jako nowy robić śmietnika z forum.
Jak tylko będę mieć 10 postów to wrzucam linki.

Niekiedy w raportach nic nie ma odnośnie wpisów z przebiegu dlatego pytam.

A ja myślałem, że jak kogoś stać na auto za kilkadziesiąt tysięcy, to tym bardziej stać go na sprawdzenie historii za kilkadziesiąt złotych, ale przecież zawsze można się "unieść honorem" i jechać kupować w ciemno te wszystkie laleczki

Ja się nie unoszę honorem, tylko myślałem że ten temat jest dla wszystkich za free.
Bo jeżeli tak nie jest to powinna być informacja, że to jest płatne i tyle:)

Pozdrawiam:cool:

Dzięki za pomoc.

Ściągam historie aut z autoDNA i mogę wrzucić wszystkie PDFy jakie mam. Nie jest to dla mnie problem, tylko pomóżcie w które miejsce bo nie chcę jako nowy robić śmietnika z forum.
Jak tylko będę mieć 10 postów to wrzucam linki.

Niekiedy w raportach nic nie ma odnośnie wpisów z przebiegu dlatego pytam.

To nie był wpis do Ciebie, a DNA i inne tego typu portale nie mają dostępu do danych z ASO!

- - - Updated - - -

Ja się nie unoszę honorem, tylko myślałem że ten temat jest dla wszystkich za free.
Bo jeżeli tak nie jest to powinna być informacja, że to jest płatne i tyle:)

Pozdrawiam:cool:

Tego też nie trzeba traktować personalnie, tylko wiem jakie jest podejście wielu osób kupujących auta :)

Witam,

mam ogromną prośbę o sprawdzenie numeru VIN ZAR94000007091740

Z góry dziękuję

Witam,
Bardzo proszę o sprawdzenie VIN:
ZAR93900007268753
Dziękuję bardzo za pomoc.

Wysłane z mojego BLN-L24 przy użyciu Tapatalka

witam moze i 156 ale mozecie vin mi sprawdzic przebieg i wyposazenie ?

ZAR93200001279456

Witam serdecznie :)

Bardzo prosiłbym o sprawdzenie auta o numerze VIN: ZAR93900007081998

Dziękuje serdecznie z góry za informacje

Witam!

Zwracam się z uprzejmą prośbą o sprawdzenie numeru VIN Alfy 159: ZAR93900007091565

Samochód oglądałem na żywo, sprzedawca deklaruje przebieg rzędu 114 000km.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie! :)

Witam
Kupiłem 2 tygodnie temu alfe 159 i chciałbym poznać historię tej piękności. Na ostatnim przeglądzie Belgijskim miała 127000 w 2017 roku. Oryginalny paseki i pompa wody. VIN: ZAR93900007203646

Witam!

Zwracam się z uprzejmą prośbą o sprawdzenie numeru VIN Alfy 159: ZAR93900007091565

Samochód oglądałem na żywo, sprzedawca deklaruje przebieg rzędu 114 000km.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie! :)

Ostatni wpis w ASO jest na 29094km

Witam
Kupiłem 2 tygodnie temu alfe 159 i chciałbym poznać historię tej piękności. Na ostatnim przeglądzie Belgijskim miała 127000 w 2017 roku. Oryginalny paseki i pompa wody. VIN: ZAR93900007203646

Jakby ktoś coś wiedział to chętnie poczytam :-)

Ostatnia edycja:
Witam,
Przymierzam się do zakupu auta. Mam uprzejmą prośbę o sprawdzenie nr VIN Mito: ZAR95500001055479. Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam

Wie, tylko na takie podejście to ja już nic nie poradzę...

- - - Updated - - -

Ostatni wpis w ASO jest na 60233km

Dziękuję bardzo! Właśnie dostałem zdjęcia książki serwisowej i w książeczce ASO podbijało do 160000km.

Jeżeli chodzi o przebieg to w 188000 akurat wierzę, zastanawia mnie tylko po co gość podrabia książeczkę serwisową, może żeby oferta była bardziej atrakcyjna, jeszcze jej nie skreślam. Sprowadzona świeżo ze Szwajcarii, napisałem maila do serwisów w których była robiona, może coś się dowiem. W każdym razie dzięki raz jeszcze

Amortyzatory
Powrót