Prośba o oględziny z naszego regionu

Co do terenu poszukiwań samochodu jest troche racji w tymże na naszym podwórku są same gnioty. Szukając gdzies dalej to niestety często są to wycieczki żeby oglądnąć szrota bo dobre samochody znikają bardzo szybko i zanim się ruszysz to samochód ma nowego właściciela.

Przypadkiem ożywiłem forum regionalne i reinkarnacja kolegi.

Nie koniecznie, u nas też znajdziesz przyzwoite auto ale niestety drożej niż w innych województwach, poza tym Alfy nie schodzą jak ciepłe bułeczki, nawet te w idealnym stanie, dlatego popatrz w innych województwach, wytypuj kilka aut, wyznacz sobie trasę i w drogę. Jeżeli nie będziesz mocno wybredny to pewnie wrócisz z samochodem. A i jeszcze jedna propozycja szukaj samochodów od osób prywatnych a nie z komisów. Ale to tylko taka moja mała sugestia. Powodzenia w szukaniu.

Witam,
oglądałem samochody w ostatnią sobotę ... moja 16 letnia alfa 156 chyba niejednokrotnie jest w lepszym stanie niż te igiełki w komisach. Generalnie te wszystkie samochody są zużyte. Z tych wszystkich odseparowałem dwie "perełki" i się jeszcze zastanowie czy ciągnąć mechanika do nich.

nie ma szans raczej na 120
Bociek tak oglądam te ogłoszenia bo powoli rozglądam się za GT dla lubej i szok jak widzę pozdzierane boczki siedzeń , zdarte nakładki pedałów i guziki kiery powycierane do białego a sprzedawcy zarzekają się ,że auto ma "100tkm" w Dieslu :D . Chyba zacznę wierzyć :D

KuM , Tarnów to raczej małopolskie.Pytaj na regio małopolskim.

jak szukalem swojej alfy bylem przez chwile zainteresowany ta ale wedlug mnie nie jest to dobry egzemplarz, pekniety przedni zderzak klejony przez wlasciciela do tego lyse opony tylko do konca sezonu cos tam jeszcze w tym bylo ale juz dokladnie nie pamietam co, tak czy siak po rozmowie z wlascicielem zrezygnowalem z ogledzin na miejscu.

Jak myślicie, czemu tak tanio?
Już drugi raz wystawił z tego co widzę - wcześniej 100zł więcej.

http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-brembo-piekna-serwisowana-i5671519031.html
Już nie aktualne ogłoszenie, ale przebieg raczej oryginalny, tu masz historie przeglądów w Dani:

http://selvbetjening.trafikstyrelsen.dk/Sider/resultater.aspx?Reg=xm52899

Też mam auto z tam tąd, i poza drobnymi śladami korozji na podwoziu nic mu nie było a też tanio kupiłem.

Ponoć nie warto ale oglądnąć możesz podjechać, jakbyś jechał to weź kogoś ogarniętego z kompem.

Witam,
kupiłem 159 1,9 jtdm... wkońcu:) Co do sprzedaży samochodów i alf które stoją i stoją. Moja 156 stała może 3 godziny na olx-ie...

Witam, czy jest ktoś z okolic Łańcuta?
W Woli Dalszej Jest Alfa 166 2.4 JTD 99r ładna na zdjęciach, ale coś mi nie pasuje.
Jeżeli ktoś zna lub miałby możliwość w wolnym czasie podjechać zobaczyć ten samochód:
http://www.rzeszowiak.pl/witam-mam-do-sprnia-alfa-romeo-166-2-4jtd-7313356
Proszę o kontakt:)

oglądałem to Autko z tydzień temu
i tak:
palone w środku
na panelu od szyb u kierowcy nie działa jeden przycisk ( już nie pamiętam który jest uszkodzony mechanicznie )
brak zmieniarki i nawigacji
odpadają przyciski na środkowym panelu ( choć poza tym chodzą)
brak halogenu jednego
mało mocy
dół kokpitu u pasażera dziwnie klejący czy zniszczony ( w aucie z jasną skórą zazwyczaj jest pod kolor )
nie jest przerejestrowane ( wcześniej kupione na FV z firmy i wg mnie coś jest pomieszane w tych dokumentach )
lekkie bicie przy hamowaniu
z blachy to lekkie pryszcze na tylnych nadkolach i zderzak podrapany z tyłu
i nie jestem pewien czy grzanie foteli chodzi takie odczucie mam :)

Ostatnia edycja:
Dzięki za odpowiedź. Jedną Alfę kupiłem w tej miejscowości i to był strzał w stopę.
Dobrze, że odpuściłem sobie wycieczkę.
A tak z ciekawości sprzedawca faktycznie pochodzi z Niemiec i nie zna języka polskiego?

Dzięki za odpowiedź jestem bardzo wdzięczny za pomoc! :)

Amortyzatory
Powrót