Prośba o oględziny z naszego regionu

Witam!Miałem wątpliwą "przyjemność "z tym komisem.Niedawno proponowałem im z dopłatą moje 159 za Spidera który u Nich stoi ale nic z tego nie wyszło bo Spider delikatnie mówiąc "nieszczególny"a dopłata jaką zarządali -kosmiczna.Niemniej podjadę i oglądnę Ci tą 9 ale potrzebuje na to czas do końca tygodnia.Jeśli ktoś może szybciej to niech pisze.Pozdrawiam Tomasz

Po rozmowie tel. z jednym z Panów rewelacji się nie spodziewam bede cierpliwie czekał na wiadomosc. Pozdrawiam.

Cześć!W Dębicy jest prężna grupa Alfaholików.Mają wątek na forum poświęcony swoim spotkaniom.Napisz tam to prędzej ktoś podjedzie lub może zna to auto.Pozdrawiam
forum podkarpackie,temat:Dębica i okolice

Ostatnia edycja:
moze w srode dam rade podjechac, tylko moj kabel gdzies wcielo wiec jedynie moge ogladnac auto z wierzchu.
PS. a moze kolega w ramach rewanzu ogladnalby dla mnie cos kolo Lodzi ?

Witam wszystkich!

Mam pytanie do kolegów z podkarpacia tj. który z poniższych samochodów jest Wam znany i ewentualnie który należy omijać szerokim łukiem:
http://otomoto.pl/osobowe/podkarpackie/alfa-romeo/159/?search[filter_float_price:to]=25000

Niestety ale moja 156 już powoli będzie kończyć swoją służbę u mnie więc czas na zmianę. Dlatego powoli zaczynam się rozglądać na rynku lokalnym.

Teoretycznie każdy z osobna mógłbym zobaczyć/ oglądnąć ale pomimo tego że samochody stoją w promieniu około 60km od Mielca to zawsze to stracone około 3 godzin z życiorysu.

PS

najbardziej przychylam się do silników JTDm 120 KM (brak klap) oraz 1,8 benzyna (wiem wiem muł, ale bez łańcucha który może płatać figle i drogie figle)
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
wszystkie z cenami praktycznie do 20tys PLN wiec zastanow sie lepiej 2 razy zanim kupisz takie auto. ostatnio ogladalem bardzo ladna 166FL 2,4 z Mielca nawet forumowa w tym budzecie, i nadal sie zastanawiam nad jej zakupem ale jeszcze biore pod uwage opcje jakiegos kombiaka bo moja 156 w sedanie nie daje rady jako auto rodzinne z malym dzieckiem.
no chyba ze 159 tak stracily na wartoci z uwagi na zblizajaca sie premiere Giulii :D :D

Ostatnia edycja:
Jakiś czas temu bylem ostrzegany przed samochodami z okolic 25k bo to dno. Teraz po przeszło roku nadal jestem. Ceny nie spadają? To lepiej niż leksus z utrzymaniem wartości. Na samochód za 35 poprostu mnie nie stać.

Jakiś czas temu bylem ostrzegany przed samochodami z okolic 25k bo to dno. Teraz po przeszło roku nadal jestem. Ceny nie spadają? To lepiej niż leksus z utrzymaniem wartości. Na samochód za 35 poprostu mnie nie stać, płacić więcej niż 35 to juz chyba lepiej odżałować i dołożyć drugie tyle i kupic rapida

Ostatnia edycja:
Jakiś czas temu bylem ostrzegany przed samochodami z okolic 25k bo to dno. Teraz po przeszło roku nadal jestem. Ceny nie spadają? To lepiej niż leksus z utrzymaniem wartości. Na samochód za 35 poprostu mnie nie stać.
wiekszosc ktore pokazales sa w przedziale do 20tys :)

wszystkie z cenami praktycznie do 20tys PLN wiec zastanow sie lepiej 2 razy zanim kupisz takie auto. ostatnio ogladalem bardzo ladna 166FL 2,4 z Mielca nawet forumowa w tym budzecie, i nadal sie zastanawiam nad jej zakupem ale jeszcze biore pod uwage opcje jakiegos kombiaka bo moja 156 w sedanie nie daje rady jako auto rodzinne z malym dzieckiem.
no chyba ze 159 tak stracily na wartoci z uwagi na zblizajaca sie premiere Giulii :D :D

A ja nie wierzę w takie rzeczy, swoją z 2008 roku kupiłem naprawdę bardzo dużo poniżej progu jaki postawił sobie kolega, fakt ma kilka rzeczy do zrobienie np, szyby, bo padły podnośniki i wywalenie EGR, nie jest to jakaś maksymalnie wyposażona wersja ale...rocznik 2008 i potwierdzony przebieg, plus trochę faktur min. na nowy rozrząd. Tylko że po raz kolejny pojechałem po samochód nad morze :) przyjemne z pożytecznym. Moja rada szukaj poza naszym województwem. Mi GT-ówke sprawdzili koledzy ze Szczecina i pojechałem z nastawieniem na kupno. Teraz nikogo nie prosiłem o pomoc (poza Motordoktorem, ale to była konsultacja telefoniczna) i pojechałem, w razie czego miałem drugą w Szczecinie :). Okazało się że trafiłem nieźle i mam srebrnego Sport Wagona. Powodzenia w szukaniu.

- - - Updated - - -

A ja nie wierzę w takie rzeczy, swoją z 2008 roku kupiłem naprawdę bardzo dużo poniżej progu jaki postawił sobie kolega, fakt ma kilka rzeczy do zrobienie np, szyby, bo padły podnośniki i wywalenie EGR, nie jest to jakaś maksymalnie wyposażona wersja ale...rocznik 2008 i potwierdzony przebieg, plus trochę faktur min. na nowy rozrząd. Tylko że po raz kolejny pojechałem po samochód nad morze :) przyjemne z pożytecznym. Moja rada szukaj poza naszym województwem. Mi GT-ówke sprawdzili koledzy ze Szczecina i pojechałem z nastawieniem na kupno. Teraz nikogo nie prosiłem o pomoc (poza Motordoktorem, ale to była konsultacja telefoniczna) i pojechałem, w razie czego miałem drugą w Szczecinie :). Okazało się że trafiłem nieźle i mam srebrnego Sport Wagona. Powodzenia w szukaniu.

jasne, ze mozna trafic okazje, ale trzeba bardzo uwazac i to wlasnie mialem na mysli

Szukać, szukać i jeszcze raz szukać, i nie prosić o pomoc na forum chyba że znasz kogoś z danego rejonu. Jak kupowałem GT, była już zaliczkowana to zadzwonił do mnie właściciel i powiedział ze dzwonił do niego chyba gość z forum, padło hasło że jeżeli mi samochód sprawdzili i się zdecydowałem to on daje 500 zł więcej i zabiera auto. I w taki oto sposób można się przejechać i stracić znalezione autko.

No, no, no Słowik rzadko zaglądam ostatnio na forum a tutaj takie zmiany :) trzeba się kiedyś spotkać to wpadnę włoszką mojej żony tj. Ypsilon z roku 2011 w wersji platinum ;P może nie pogonicie ;) Sory za OT... nie mogłem się powstrzymać na widok pogadanki starej gwardii...

Fakt swoją alfe kupiłem tak o, bo potrzebowałem samochodu, jak się mawia głupi ma zawsze szczęście...

Ostatnia edycja:
No, no, no Słowik rzadko zaglądam ostatnio na forum a tutaj takie zmiany :) trzeba się kiedyś spotkać to wpadnę włoszką mojej żony tj. Ypsilon z roku 2011 w wersji platinum ;P może nie pogonicie ;) Sory za OT... nie mogłem się powstrzymać na widok pogadanki starej gwardii...

Siemano...z tego co pamiętam to najlepszego, jakoś w tym tygodniu któreś urodziny chyba obchodziłeś.:) Widzę z opisu ze pogoniłeś Lancie od Roberta...aż tak źle było po dzwonku? Z góry przepraszam za OT.

Co do terenu poszukiwań samochodu jest troche racji w tymże na naszym podwórku są same gnioty. Szukając gdzies dalej to niestety często są to wycieczki żeby oglądnąć szrota bo dobre samochody znikają bardzo szybko i zanim się ruszysz to samochód ma nowego właściciela.

Przypadkiem ożywiłem forum regionalne i reinkarnacja kolegi.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót