Prośba o oględziny samochodu

Powitać ;)

Ktoś może oglądał auto z linku poniżej? (Brzeg Dolny). Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje. (tak, wiem że coś tanio)

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C30891551.html

P.S.
Z kim warto się kontaktować przed zakupem w okolicach Wrocławia kto ogarnia temat Alf? Bardzo byłbym wdzięczny za namiary ;)

Ciekawe dlaczego ma napisane w ogłoszeniu, że to SW? Przecież to sedan.
Czyżby to handlarz, który sam nie wiedział, co sprzedaje? Prawdopodobnie w czwartek będę w Brzegu Dolnym, to z ciekawości zadzwonię i być może umówię się z gościem.

Domyślnie

Ciekawe dlaczego ma napisane w ogłoszeniu, że to SW? Przecież to sedan.

Też na to zwróciłem uwagę. Styl pisania ogłoszenia pasuje pod handlarza niestety choć auto zarejestrowane w PL.

Prawdopodobnie w czwartek będę w Brzegu Dolnym, to z ciekawości zadzwonię i być może umówię się z gościem.

Byłbym bardzo wdzięczny, o ile sam się nie wybiorę wcześniej ;) Jak pojade to na pewno opisze tutaj co zastałem.

Byłem tam kiedyś przejazdem.
Koleś miał kilka Alfa, super zadbane nie były, ale ceny rozsądne
Z nastawienia gbur, na pytania o auta odpowiadał, że nie wie...

Heh, to z niego mistrz sprzedaży :D Dzięki za info, w przypływie desperacji może się tam wybiorę. Właśnie mi jedna 159 sprzed nosa śmignęła :/

Heh, to z niego mistrz sprzedaży :D Dzięki za info, w przypływie desperacji może się tam wybiorę. Właśnie mi jedna 159 sprzed nosa śmignęła :/
Oglądnąć jak najbardziej można, za patrzenie chyba nie skasuje :)

Kolega klubowy z wielkopolskiego napisał mi właśnie, że był tam i auta nie są w złym stanie i troche ich tam jest. Chyba sie wybiorę w tygodniu.

Jestem z Jeleniej więc generalnie mógłbym pomóc, ale to auto wygląda już na zdjęciach na szrot, a co dopiero na żywo... nawet za taką kase :)

http://www.tablica.pl/oferta/alfa-15...tml#113d47cf1f Czy ktoś oglądał ją i czy coś więcej wie na jej temat? Może ktoś zna właściciela? Ważne info dla mnie
Przedni zderzak już wcześniej był malowany, przód strasznie źle spasowany, prawdopodobnie korozja na łączeniu progów i nadkoli, kierownica strasznie wytarta, skóry już trochę zmęczone. Dodatkowo czy z pakietem drewnianym kierownica powinna być skórzana? Więcej nic nie zauważam.

Witam, poszukuje ciekawej alfy romeo 147, z lat 2007-2009 Moze byc Q2, oczywiscie wchodzi w gre tylko jednostka Diesla o mocy 150koni, 6 biegowa, tempomat, 2 strefowa klimatyzacja, ciemna tapicerka badz skora, z okolic ZGORZELCA, jednak z checia przejade sie po calym wojewodztwie dolnegoslaska za tym autkiem, kolor nie gra znaczenia. Pozdrawiam :P

Amortyzatory
Powrót