Prośba o oględziny samochodu

Oględziny Auta Nysa

Witam

Mam pytanie a jednocześnie prośbę o oględziny auta w Nysie.

Jadę z daleka, nie jestem super znawcą samochodowych dolegliwości więc prośba o pomoc w ten weekend.
Jacyś chętni ?

Napiszę tak jak zwykle, że mogę pomóc. Za blisko też nie mam, ale temat jest do załatwienia. Kilka osób już tu korzystało z moich usług. W razie czego kontakt na PW.

Jak widzę podrabiane blachy zagraniczne to od razu zapala mi się lampka ostrzegawcza = handlarz kombinator.

Jak widzę podrabiane blachy zagraniczne to od razu zapala mi się lampka ostrzegawcza = handlarz kombinator.

Też i nie spodziewam się ideału i nie wierzę w gadki typu "nie wymaga wkładu finansowego", "przebieg 95 000km" czy "niemiec płakał jak sprzedawał". Po prostu kupowanie używki to sztuka kompromisu :) Ta będzie miała zajechaną turbinę ale ładny lakier, tamta syf w środku ale zdrowy silnik itd.. :) Wszystko jest do zrobienia. Ale na handlarzy oczywiście trzeba zwiększyć czujność o 100%.

SZOCIK5 mógłbym się podjąć oględzin tego auta. Jeśli byś się zdecydował to telefon do mnie masz w podpisie.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C32048219.html
móglby ktos powiedziec cos blizej na temat tego sprzedawcy, ma kilka alf w dosc zabawnych cenach

Ostatnio oglądałem jego ogłoszenia pod kątem AR 159 i powiem, że nie wiem skąd on bierze te auta za takie ceny z takiego rocznika i z takimi przebiegami... Może to jakiś wałek? Aczkolwiek dobrze jakby ktoś z tej okolicy zainteresował się tematem bo w sumie nie chce mi się jechać przez tyle km żeby na miejscu doznać szoku:)

Ostatnia edycja:
popatrzcie na nr tel. dzwonilem i nic ,polaqczylo i bardzo dziwne dzwieki ,

polaqczylo i bardzo dziwne dzwieki ,
Kosmici :sarcastic:
A tak poważnie to bocian może mieć rację. Ja też się spotkałem już z aukcjami o śmiesznie zaniżonej cenie dla przyciągnięcia klienteli (nie tylko auta). Niemniej jednak gratulacje dla boćka za spostrzegawczość szczegółów. Widać że codzienne polowanie na żaby z łąki się przydaje :sarcastic:

Ostatnia edycja:
ty dali chcesz dobro GyTy za 16 ?

- - - Updated - - -

Niemniej jednak gratulacje dla boćka za spostrzegawczość szczegółów. Widać że codzienne polowanie na żaby z łąki się przydaje :sarcastic:
abo polowanie na 9 sw Ti :-)

ładna :)
ale ten opis auta...

" możlwy powrut do domu na kołach"

jak to boli po oczach...

Amortyzatory
Powrót