Prośba o oględziny samochodu

Tak dzwoniłem do faceta . I gadka jak zawsze bezwypadkowy idealny stan itd. Jesli bys mogl byłbym bardzo wdzieczny. Moge Ci rzucic na jakas flaszke :)

A skąd jest ta alfa bo raczej nie z jeleniej?

Zdjęcia robione w Otmuchowie pod urzędem, u mnie trochę krucho z czasem, ale spróbuje ją namierzyć

Ja też byłem zainteresowany tą sztuką. Czy ona nie była malowana przypadkiem? Patrz przedni zderzak.

Jak ta alfa z Wałbrzycha? W Świebodzicach też jest polift wystawiony na alegro,,,tylko zastanawia mnie czemu te samochody są tak tanie.

Ze zdjęć wiele nie można wywnioskować. Z moich spostrzeżeń :
- Pas przedni malowany pod kolor- oryginalny jest czarny
-Bixenonów na pewno nie ma, nie ma nawet spryskiwaczy.
-Mieszek biegów widać, że wymieniany niedawno- standardowa wymiana handlarzy, żeby cieszyło oko ;)
Lakier bardzo ładny- ale jak jest w rzeczywistości nie wiadomo.
Wersja całkiem całkiem- zmieniarka, szyberdach, duża navi- może kusić. Również jak cena.
- W przebieg bym nie wierzył- wiadomo.
- Nie wiem, gdzie tam widać kubełkowe fotele??

Być może ktoś z Wałbrzycha mógłby podjechać i pooglądać na żywo- najlepiej ten, kto też jest na kupnie 159 i wie na co zwracać uwagę.
Choć nie wiem, czy będzie to plusem- jak będzie dobra, to oglądający ją zwinie :P

Zdjęcia są tak mocno wyretuszowane, że na niektórych zniknęły czujniki parkowania z tyłu. Można się spodziewać, że na żywo samochód będzie wyglądał inaczej, zresztą wprawne oko dostrzeże wiele rys na lakierze.

Bixenonów - jak wyżej napisano – oryginalnie nie było. Być może są teraz hidy. Szyberdachu nie ma. Fotele standardowe. Opis osoby, która z AR nigdy nie miała do czynienia lub jest bajkopisarzem.

Ostatnia edycja:
Zdjęcia są tak mocno wyretuszowane, że na niektórych zniknęły czujniki parkowania z tyłu. Można się spodziewać, że na żywo samochód będzie wyglądał inaczej, zresztą wprawne oko dostrzeże wiele rys na lakierze.

Bixenonów - jak wyżej napisano – oryginalnie nie było. Być może są teraz hidy. Szyberdachu nie ma. Fotele standardowe. Opis osoby, która z AR nigdy nie miała do czynienia lub jest bajkopisarzem.

widział ktoś to auto na żywo? też mi się podoba ten kolor :) rysy nie przeszkadzają nawet lepiej że są. nie szukam na siłę,czy kupię teraz czy za pól roku, nieważne :p pisałem do sprzedawcy o vin ale od 3 dni cisza. czyli tak widać nie do końca jest pewny tego ideał i aso. i żadnego zdjęcia silnika

Amortyzatory
Powrót