Prośba o oględziny samochodu

http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-145-sprzedam-lub-zamienie-na-cos-mniejszego-CID5-ID1x5MX.html#92c169c9;r:3;s:zna może ktoś tą Alfę bądź jest w stanie obejrzeć. auto stoi w bystrzycy kłodzkiej i jest w posiadaniu alfaholika. jednak mam troche kilometrów do przejechania i chciałbym uzyskać jakieś info chociażby na temat blacharki(ponoś alfa była stuknieta w bok i teraz zaczyna wychodzic szpachla) w jakim konkretnie stanie jest ta usterka. wstepnie umówiłem sie na sobotę ale może ktoś z was już zna to auto i pomoże doradzić lub odradzić zebym nie drałował tyle kilometrów na darmo. z góry dzięki:) PS. Alfę chce kupić mój brat także nowy alfaholik być moze będzie na forum :)

A to autko mógłby ktoś z Wro obejrzeć? Allegro- oferta nr 2730033348

Ostatnia edycja:
A to autko mógłby ktoś z Wro obejrzeć? Allegro- oferta nr 2730033348
Dzwoniłeś do tego gościa?
Wiesz... tak z założenia to szkoda czasu, żeby jeździć do Spidera za 5,5k PLN.

Dzwonilam, chcialam dzisiaj podjechac zobaczyc, ale on może dopiero jutro. Jutro ja niestety nie mogę. Pliss... ul. Zakrzewska

Słowik te Mito jest od ponad roku na sprzedaż. Jak dobrze kojarzę to fotki też nic się nie zmieniły. Tylko cena ostro w dół poszybowała.

Słowik te Mito jest od ponad roku na sprzedaż. Jak dobrze kojarzę to fotki też nic się nie zmieniły. Tylko cena ostro w dół poszybowała.

Dopiero zacząłem szukac Mito dla żony, a ta wyglada calkiem przyzwoicie na zdjęciach, skoro stoi aż rok to ciekawe co ja boli?

Barus91 numer z zaliczką już przerabiałem jak szukałem 156ki tyle tylko że nie wpłaciłem nic gosciowi a polecialem do Londynu, ale to dłuższa historia, dobrze że bilet był tani i kupilem w dwie strony.

Dzięki koledzy za informacje.

Amortyzatory
Powrót