• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam Alfistów :)

Mam prośbę, czy jest ktoś z Poznania lub mógłby podjechać sprawdzić ten samochód:

otomoto: (mam za mało postów nie mogę dodawać linków)
ID:6015221315

Wiem o tym że auto było malowane, całe. Jeździła nim kobieta. na historiapojazdu gov pl sprawdziłem przebieg i wszystko wydaje się legitne. Prosiłbym o sprawdzenie auta pod kontem estetyki. Czy lakier który został nałożony jest OK i czy auto jest zadbane w środku. No i wiadomo typowo odpalenie auta. Chętnie dowiem się jak poszła rozmowa ze sprzedawcą.

Byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli ktoś jest chętny, podam swoje namiary na PRV. Oczywiście stawiam "flaszke" :)

Ktoś w innym temacie pisał o tym aucie ale nie mogę znaleźć gdzie. Podobno w środku rozpierducha, sprzedawca powiedział, żebyprzyjechać jutro to będzie auto w lepszym stanie :) I podobno używany przez tą firmę jako "służbówka"

Gdybyś mógł to znaleźć byłbym bardzo wdzięczny. Czyli auto trafia na czarną listę, ostrzegam każdego przez tym samochodem. Dzięki informacji od MM97. Właściciel powiedział że auto było używane przez jego żone wysłał mi na maila zdjęcia auta przed malowaniem całe zrysowane zderzaki lekko pęknięte itp a teraz dzięki temu co powiedziałęś to trzyma sie kupy po prostu był to służbowy samochoód totalnie katowany nie szanowany jednym słowem lipa. Dziękuje Ci bardzo MM97. Zaoszczędziłeś mi 6 i pół godziny drogi w jedną stronę i kilka stówek w portfelu. Możesz śmiało uważać że zrobiłeś dziś dobry uczynek :) (znajomi mieli racje co do forum aflaholicy, super społeczność)

Wiesz co, szukam i nie mogę znaleźć ale teraz mi coś świta, że to chyba było na grupie Alfaholicy na facebooku ;)

Panowie. Większości pytań tutaj by nie było, gdyby podkleic post z informacją - auto od handlarza? Nie warto.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
[MENTION=24009]mati171[/MENTION] ja bym powiedział, że malowana (cała?). Nie ma z tyłu żadnych naklejek (model, pojemność, silnik), nie ma naklejek Dziudziaro na błotnikach z przodu. Poza tym brak czujników parkowania, brak multifunkcji, radio chyba to bez AUX (SRC zamiast MUTE, ale nie mam pewności po zdjęciu), ale za to klimatronik, więc dziwna wersja wyposażenia.

Jak chcesz coś pewnego a nie potencjalnego ulepa to wpadnij obejrzeć moją 159.

Witam, proszę o kontakt jeśli ktoś na terenie woj. Wielkopolskiego, byłby tak kompetentny by sprawdzić auto. Oczywiście zapłacę jeśli będzie trzeba, jeśli będzie fair uzgodnione. Alfa Romeo GT. Trzeba by się przejechać i obejrzeć czy opłaca się brać. Rozumiem że kasa będzie jeszcze w niego wkładana. Raczej chodzi mi o to żeby zobaczyć czy nie jest zespawany z dwóch części czy coś w tym stylu. Dlaczego mimo że to handlarz i mimo że będziecie mówić żeby odpuścić chcę sprawdzić? Żeby się dowiedzieć, potwierdzić i nie wzdychać - bo to mój upatrzony, wymarzony egzemplarz, czarny z beżowymi skórami, i chcę go. Byle by tylko nie był padaką ten o którym mówimy. Linki nie wiem czy mogę tu czy na priv, na razie nie wrzucam - proszę o kontakt albo na priv, albo tel 737481227. Miejsce Franklinów

Ostatnia edycja:
Cześć Wszystkim! Zwracam się do Was z pytaniem czy jest może tutaj ktoś z okolic Pniew? Znalazłem ciekawą Guliette, którą chętnie był poznał bliżej, a jeżeli wszystko z nią ok to nawet "za nabył". Pan z tego co pisze dopiero co auto sprowadził, niby też ma oryginalny przebieg i lakier, ale wymiana rozrządu przy 52tys. km i fakt, że auto stoi na tablicach od dostawczego Citroena troche mnie peszą. Może ktoś z Was nawet zna osobiście sprzedawce?
Otomoto ID # 6038712527
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-170km-ID6AFOZ9.html

AR 147 w okolicach Chodzieży

Cześć,

poszukuję AR 147 diesel. Pojawiło się ogłoszenie z komisu z okolic Chodzieży. Samochód sprowadzony do PL pod koniec 2017, zarejestrowany w PL, przegląd ważny do grudnia. Czy ktoś widział to auto? Z opisu wynika, że jak zwykle wszystko ok, ale auto jest tak odpicowane, że aż strach!!

ID: 6038775677 na otom...

Z góry dzięki za odpowiedź!

Faktycznie, z silnika można by było jeść tak się świeci... Słyszałem niezbyt pochlebne opinie o tym komisie, więc uważaj, sprawdź dokładnie. Chociaż to samo można napisać o 95% komisów...

Faktycznie, z silnika można by było jeść tak się świeci... Słyszałem niezbyt pochlebne opinie o tym komisie, więc uważaj, sprawdź dokładnie. Chociaż to samo można napisać o 95% komisów...

Dzięki za odzew. Nie byłem, nie oglądałem, ale wewnętrzny głos mówi, żeby dać sobie spokój.
Pzdr.

Czesc, szukam kogoś z Ostrzeszowa lub okolicy, kto będzie mógł sprawdzić jeden samochód, oczywiście nie za darmo. Piszcie na priv, dogadamy się.

Siema,

Poszukuje kogoś z okolic Turku, Malanowa, kto by był w stanie podjechać i obejrzeć jedno auto.

Amortyzatory
Powrót