• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam !

Czy ktos z Alfaholikow zna/ogladal Julke z tego ogloszenia ?

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...enz-fv23-salonpl-1wl-ID6yK6lH.html#10d3848cd7

Na pewno opis jest niepoprawny, silnik to oczywiscie 120KM, widze po zdjeciach ze klima jest automatyczna a nie manualna. No i samochod troche musi juz stac, wlasnie obnizyli cene o 3 tys.

Interesuje mnie z racji pochodzenia (Salon PL, pierwszy wlasciciel) oraz przebiegu, jednak zeby obejrzec mam nieco ponad 300km.

Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi !

Co chciałbyś się dowiedzieć Mieszkam w Przeźmierowie więc mogę podjechać obejrzeć Napisz co konkretnie cię interesuje

[MENTION=6011]M A R I O[/MENTION] , dziekuje Ci bardzo za odpowiedz. Interesowaloby mnie przede wszystkim jak Julka wyglada, bo zdjecia sa sredniej jakosci. Fajnie byloby tez wiedziec czy an pierwsyz rzut oka i ucha technicznie wszystko ok. Ostatnia rzecz to historia pojazdu. Interesuje mnie ta wlasnie ze wzgledu na niski przebieg i pochodzenie, ale tak jak napisalem troche juz wisi na otomoto. Bede Ci bardzo wdzieczny za pomoc !

Witam serdecznie,
wiem że zbliża się okres świąteczny, ale jeśli ktoś miałby chwilkę zerknąć byłbym bardzo wdzięczny.
Najbardziej interesuje mnie strona od pasażera, bo po zdjęciach można podejrzewać, że jednak była tam bita.
Oczywiście osobie, która chciałaby obejrzeć zwrócę koszty dojazdu (najlepiej ktoś z Poznania) itd.
1)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-pelen-serwis-107-000-km-150-km-ID6yR173.html

Z góry serdecznie dziekuję i pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Hej , ktos przegladal 156 z komisu novotex z Taboru Wielkiego. Jakies opinie o salonie? Stoi tam fajna , czarna alfa w skorce za 7,9 tysia

oferta/alfa-romeo-156-1-9jtdprogressionoplacony-ID6yRe5n.html#xtor=SEC-8

oferta z otomoto

dzięki

Ostatnia edycja:
Cześć!
Widział ktoś alfę GT z komisu PawełCar w Ostrzeszowie?
JTD, 2007, 180tys. km, czarna, tapicerka bezowo-czarna skora. Niestety nie moge wrzucac linkow.
Mam tam z Gdyni kawałek drogi i nie chciałbym sie zawieść...
Jeśli ktoś mógłby tam zajechać, to bardzo prosiłbym o kontakt na priv.

Witam serdecznie,
wiem że zbliża się weekend majowy, jednak nie wszyscy wyjeżdżają. Dlatego mam prośbę jeżeli ktoś może z okolic Poznania lub z Poznania powiedzieć mi coś o tym egzemplarzu lub sprawdzić na miejscu go dla mnie będę bardzo wdzięczny. Proszę o każdą opinię te negatywne także. Poniesione koszty związane z dojazdem postaram się wynagrodzić osobie która mi pomoże.
1)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-progression-letnie-kola-ID6ySsGn.html

Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie,
Bartłomiej Pyk

Ostatnia edycja:
Hej , ktos przegladal 156 z komisu novotex z Taboru Wielkiego. Jakies opinie o salonie? Stoi tam fajna , czarna alfa w skorce za 7,9 tysia

oferta/alfa-romeo-156-1-9jtdprogressionoplacony-ID6yRe5n.html#xtor=SEC-8

oferta z otomoto

dzięki

Nikt??

Witam, czy jest ktoś że Swarzędza albo okolic kto kojarzy to auto, albo byłby w stanie je obejrzeć?
ID: 6013045283

Pozdrawiam

Witam, czy ktos z Poznania moglby pomoc w zakupie i udac sie na ogledziny auta? Prosze pisac na priv.. bede wdzieczny :)
ID: 6013252305

Witam, czy ktoś wie coś o 159 z Kościana, ogłoszenie na OLX rok 2007 przebieg 15000, kupiona POL CAR Poznań cena 20 900 wystawiony jako Poznań, pierwszy właściciel pochodzi z Kościana.

Po ramkach tablicy przypuszczam, że nie jest całkowicie anonimowy

Witam serdecznie. Mam pytanie: czy ktoś oglądał to auto?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-tb-distinctive-salon-pl-1-wlasciciel-f-vat-23-ID6yRYwH.html#e867c2b328
Na papierze wygląda nieźle, ale... z jakiegoś powodu długo wisi na otomoto... Z góry dziękuję za odp.

Witam grupę
Czy ktoś kojarzy to auto? Właściciela?

olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-ti-1-9jtdm-polecam-CID5-IDny5be.html

Ewentualnie czy ktoś mógłby rzucić na nią okiem?
Pozdrawiam

Giulietta

Witam, co sadzicie o tej Alfie? Może ktoś podjechać i rzucić okiem. Może ktoś się orientuje czy juz długo wisi na otomoto? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-super-wersja-super-wyglad-gwarancja-serwis-salon-prestige-rataje-video-ID6yZr9T.html#b628b31e0e
Jestem z Krakowa i nie wiem czy jest sens się fatygować bo tak to musiałbym brać wolne w pracy. Bardzo mi na tym zależy, z góry dzięki koledzy.

Czy jest ktoś z okolic Koła?
Poszukuję kogoś kto obejrzałby dla mnie samochód. Nie chodzi o wnikliwą diagnostykę, ale żeby chociaż zerknął, czy jest sens jechać przez pół Polski.
Oczywiście pokryję wszelkie koszty z tym związane.
Pozdrawiam.
Rafał

Amortyzatory
Powrót