Propozycja na spot

Tak. Teraz auto zostało zarejestrowane i od razu trafiłem na spotkanko tylko szkoda ze pojechaliśmy we dwóch, a u nas w sobote nie dałem niestety rady się pokazać. Pozdrawiam :D

No to witamy :-) w sobotę chyba był tylko stawu, tez nie dałem rady, niedziela do pracy i ze spotów nici. Może następnym razem się uda spotkać i pogadać

Mhm, to może kto chetny niech sie dopisuje do listy i np. przed samym spotem docelowym każdy wpłaci zaliczke aby później nie było ze z 13 os zrobi się 5.

1. Kaarol90
2. Julita
3. Stawu

Pomysł dobry ;) jeździłem tam. Tor przyjemny szczególnie jak na zewnątrz się wyjeżdża.

1. Kaarol90
2. Julita
3. Stawu

Pomysł dobry ;) jeździłem tam. Tor przyjemny szczególnie jak na zewnątrz się wyjeżdża.

Jak będzie mokro to tylko tor wewnątrz hali jest dostępny.
Ale mogłaby być niezła zabawa.
Jaki termin tego wypadu bo może też bym się załapał. Na dzień dzisiejszy się nie wpisuję ale jestem za. Wszystko zależy od terminu.

Ostatnia edycja:
Termin do dogadania żeby wszystkim pasował. Moja propozycja to 27-28 luty lub 12-13 marca

[MENTION=9534]stawu[/MENTION] właśnie na torze F1gokart jeździłem ale latem i było zajefajnie :) i tylko jak jest w całości. Na samej hali trochę mało miejsca. Czekam więc na to jak się dalej sprawa potoczy odnośnie terminu i miejsca. Myślę że uda mi się dostosować do większości.

To czekamy żeby dało się jeździć na zewnątrz. to w takim razie kiedy sam spot ?;)

f1gokart to zajebista sprawa. Jestem chętny na spot

1. Kaarol90
2. Julita
3. Stawu
4. Maciej69

Ja tez się dopisuję:
1. Kaarol90
2. Julita
3. Stawu
4. Maciej69
5. Bullik1

Zapytanie do wszystkich Alfaholików . Wybiera się ktoś z was 2 kwietnia do Rzeszowa na Spot ??

Amortyzatory
Powrót