• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Propozycja na spot

Świętokrzyska grupa Alfaholików zaprasza w piątek od godz. 19 na spota :) co do miejsca to planujemy parking przy Kadzielni ul. Krakowska (jeżeli pogoda nie pozwoli to przeniesiemy sie na Parking Wielopoziomowy Galeri Echo - poziom 1,5)
Zapraszamy!!!

Zapraszam na spocik lokalnych Lanciarzy- jutro o 16:00 na parkingu przy Hali Legionów.

Z LKP będzie nas dwóch- a im więcej, tym lepiej.

Edit: Odwołany- utknąłem w Warszawie, więc nie ma sensu robić, gdy nikt się nie spotka.

Ostatnia edycja:
Świętokrzyska grupa Alfaholików zaprasza w piątek od godz. 19 na spota :) co do miejsca to planujemy parking przy Kadzielni ul. Krakowska (jeżeli pogoda nie pozwoli to przeniesiemy sie na Parking Wielopoziomowy Galeri Echo - poziom 1,5)
Zapraszamy!!!

Jak po spocie? Ile osób przyjeżdża na spoty w CK?

5 autek było :)
teraz jest opcja zrobienia spota 04.12.2015 w piątek koło 19 na parkingu Echo wielopoziomowym z wypadem na bilarda lub kręgle :)

Ja się piszę :)

także spotykamy się w piatek 04.12.2015 na parkingu wielopoziomowym u samej góry.... jest nas już 6 :)

Może będzie nas więcej. Panowie ze Starachowic podobno też się wybierają.

Mi niestety coś wypadło jutro i nie dam rady się pojawić :/

Karol masz jakaś propozycję co do daty i miejsca??

Przed świętami to będzie ciężko z czasem na spot. Jednak szansa istnieje :)

myślałem o 18 lub 20 a jak będzie mało chętnych to można zrobić zaraz po świętach:) A odnośnie miejsca to chyba gdzieś w Kielcach żeby można było skoczyć na jakąś szame bo w końcu wigilia:)

no właśnie z tym czasem kiepsko pewnie teraz będzie.... może lepiej będzie po świętach zrobić

może 28 lub dopiero no nowym roku 8-9 styczen

Może też się wreszcie pojawię bo dawno już nie byłem. 4 grudnia miałem być ale jak zwykle coś wypadło :mad::mad:
Nie proponuję terminu, mam jednak nadzieję że się wstrzelę w termin jaki większość wybierze.
Pozdrawiam.

myśle że trzeba wybrac ten drugi termin bo miedzy świetami to może być ciężko z czasem ... a ten 8-9 styczeń to myślę żę bedzie juz bardziej przystepny dla większości

Amortyzatory
Powrót