Programowanie kluczyka - Szczecin

Tym się też zajmuje tj naprawianiem pilotów, no ale jeśli koszt naprawy przekraczałby 100zł to czasem lepiej kupić inny taki kluczyk.

Ponawiam temat:) Prosze o kontakt do Ciebie cuoreventi. Najlepiej numer tel na priv. Zabralo sie troszke sianka to i mozna zajac sie tym otwieraniem z kluczyka:) Pozdrawiam.

Niestety ciagle nie. Myslalem ze juz dasz sobie rade z tym problemem.

Bez kodu z karty nadal nic nie zdziałam.
A nie miałem czasu by zastanawiać się jak to obejść.

A jestes w stanie sprawdzic czy dziala sam kluczyk? Bo moze samo otwieranie z niego jest ok tylko elektryka kluczyka jest rozwalona...Nawet po wymianie baterii na nowa diodka kontrolna na kluczyka sie nie swieci. Poradzisz cos na to?

Po naciśnięciu przycisku otwierania na kluczu z diodą, powinna ona migać na czerwono.
A skoro nie miga to pilot trup. Co z tego że nawet znajdę na płytce wewnątrz który układ scalony jest martwy...
Ja się wylutowywaniem i ponownym zalutotywaniem tak małych elementów nie zajmuje, tylko to zlecam.
Tylko po co to robić jeśli używane klucze z allegro można mieć już od 80zł?

Ale to jak kupie uzywany kluczyk to trzeba bedzie go przeprogramowac co wiaze sie z posiadaniem karty kodowej tak?

couroventi jak ma się na dzień dzisiejszy sprawa kluczyk 2 przyciski do 156 FL.
Mam karte, mam działający kluczyk i jestem jakies 60km od szczecina.
Jaka cena kompletny działający pilot z grotem ?

- - - Updated - - -

Mowa oczywiście o 2 kluczyku.
Jakoś pewniej czułbym się gdybym miał 2 sztuki.

a pisałeś że jesteś w stanie skoczyć do wielkopolski - od pazdziernika wracam do Poznania - to dalej aktualne ?
Ewentualnie jak z późniejszym terminem.
Rozumie, że wpadając do szczecina jest opcja dorobienia grotu itd na miejscu ?
Napisz mi na PW koszt i czy coś oprócz karty kodów musiałbym mieć ?

Dopiero w październiku mogę podać jakieś szczegóły. Także te czy będę się wybierał do Poznania.

Hej,

Mam dwa kluczyki z dzialającym IMMO.
W obydwu kluczykach nie działa centralny zamek (układ scalony od otwierania zamku jest walnięty).
Planuję kupić na allegro dwa czerwone kluczyki z układem scalonym od alarmu i gumką
Teraz tak, do czerwonych kluczyków, które mam przekładam układ scalony i gumkę z dawcy. Pozostaje zaprogramować tą płytkę żeby otwierała drzwi :)
W szczecińskim ASO podali mi za darmo sześciocyfrowy kod do centralnego zamka.

CODE do immo nie mam i chyba nie trzeba skoro mam działającą pastylkę? :)
To da się to zrobić czy nie? :)

Napewno, facet z serwisu powiedział mi, że do zakodowania na nowo immo potrzebna jest CODE od immobilizera za 230zl a do zakodowania centralnego zamka inny CODE ktory moze mi podac za darmo :) Rocznik `98

Amortyzatory
Powrót