Rzmudzior
Nowy
Z tego co wiem, to w najnowszym się da to zrobić, ale nie wiem, czy dla wszystkich TSów czy tylko M1.5.5Farciaż;395560 napisał:Lub czy w fiatscanie da się coś takiego zrobić
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego co wiem, to w najnowszym się da to zrobić, ale nie wiem, czy dla wszystkich TSów czy tylko M1.5.5Farciaż;395560 napisał:Lub czy w fiatscanie da się coś takiego zrobić
Witam,
Czy do mojej 145 będzie działał "ELM 327 PL Euroscan ELM327 USB" ?
Jaki program diagnostyczny najlepiej użyć?
Będę wdzięczny za wszystkie sugestie.
pozdrawiam
gdzie można kupic kabelek diagnostyczny i ile kosztuje. ja mam 145 `98 14. ts i nie wiem gdzie ukryło się złącze do podpiecia pod kompa szukałem i nie mogę znaleźć. moze ktoś podpowie gdzie sie ukryło i jak wygląda
Dlaczego? Euroscan nadaje się do każdego auta z protokołem KWP2000 i dodatkowo można nim łatwo zgrywać i wgrywać mapki do starszych JTDków - sam żałuję, że 40zł więcej pożydziłem na ES'a.kup zwyklego VAG KKL
mam prosbe sciagnalem program alfadiag ale przy rozpakowywaniu go wyskakuje mi okienko ''podaj haslo"" a ja go nieznam.
jakby ktos wiedzial co to za haslo prosze mi napisac..
a jeszcze mam drugie pytanie czy ten kabelek z allegro podejdzie mi do mojej alfy przypominam ze silnik mam 1.7 8v teraz a wczesniej mialem 2.0 144KM
i niewiem czy to robi jakas roznice bo caly osprzet zostal z 2.0??
a to link do tego kabelka:
http://moto.allegro.pl/najlepszy-najtanszy-vag-usb-kkl-line-we-wtyku-obd-i1306458129.html
pozdrawiam