Franek Strzelba
Nowy
jak jeździłem ja sprawdzać do serwisu to zauważyłem ze słychać pracę pompy wspomagania na niskich obrotach silnika na wysokich już nie słychać...
A co serwis na to powiedział?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak jeździłem ja sprawdzać do serwisu to zauważyłem ze słychać pracę pompy wspomagania na niskich obrotach silnika na wysokich już nie słychać...
tam oni jacyś zamotani... odnośnie hałasu pompy to powiedzieli ze może zaczyna się psuć, czego i ja mogę się domyślić. jak zajrzeliśmy pod podwozie do zauważyli ze osłona w okolicy miejsca gdzie jest pompa jest mokra ale pompa jest sucha i nigdzie nie widać wycieków. powiedzieli też że nic nie słyszeli odnośnie jakichś akcji serwisowych związanych ze wspomaganiem w 159. dzwoniłem do ASO w Warszawie gdzie byla serwisowana przez poprzedniego właściciela to babka też nic nie kojarzy żeby coś tam było w tym temacie ale stwierdziła że skoro był serwisowany na bieżąco to na pewno jeśli coś takiego było to to wymienili... a jeśli chodzi o to piszczenie przy skręcaniu kierownicy nic nie powiedzieli... o niczym nikt nic nie wie normalnie czarna magia ;PA co serwis na to powiedział?