Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
panowie chyba wiem o co kaman , wiec ... autko nabilo sie do tych 522 dokladnie i sluchajcie wsiadam lux chlodzi przjechalem iles tam kilometrow okolo 15 . i nagle goraco mi sie robi no to mowie szok juz kaplica , nacisnalem zeby jakby wylaczyc klime ten platek sniegu i wcisnalem auto i znowu chlodzilo... jest to mozliwe ze wylaczyla sie sama sprezarka podczas jazdy ?? ale tylko raz mi sie to dzisiaj trafilo pozniej a dlugo jezdzilem ...i co o tym mylslicie ?? kompresor wiatrak dziala wszystko cisnienie ok takze wszystko ogolnie jest spoko...
to spoko jutro ogarne teamt ok jesli mowisz ze identyczna sytuacja ok...jutro dam znac;]
U mnie po naładowaniu 460g czynnika wszystko super śmigało, a klima była bardzo wydajna..Z tego co pamiętam temat poruszany tu na forum , że w jednych wchodzi 460 w innych 550.![]()
Niewłaściwa ilość czynnika to podstawowy problem.. zacząłbym od dowiedzenia się ile nabili, jeśli zrobili zgodnie z tym co mieli w maszynie to Ci mogą sprawdzić ile jest zadane dla 159..Dziwne rzeczy, nie wiem ile mi nabili czynnika.
Ok czyli nie ma inego sposobu żeby puścić chłodne powietrze z nawiewów w zimie poza trybem LOW?A jakie ma leciec powietrze jak jest ujemna temperatura na zewnatrz?
Ok czyli nie ma inego sposobu żeby puścić chłodne powietrze z nawiewów w zimie poza trybem LOW?
Ano tak to jest jak ktoś wcześniej miał w aucie kurki i guzik ac. Niestety 9-ka ma taki automat klimy którego nie ustawisz poniżej 17. Możesz ewentualnie ustawić nawiew na 0 lub zupełnie wyłączyć.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Olo zdziwie Cię bo nigdy wcześniej nie miałem przycisku AC- moja dwudziestoletnia 155ka nie miała klimy, za to były kurki
. Dzięki w każdym razie za wyjaśnienie bo już miałem z reklamacją do serwisu jechać haha.