radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
czerwony też jest do bani - ale i tak kupię czerwoną 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aż strach kupować pastelowy kolor...
Faktycznie jest takie zabezpieczenie:
50520016 i 50520017 obie kosztują koło 40 zł + vatprzynajmniej tak widnieje w systemie ceny moga sie różnić w zależności od dealera
Rzeczywiście te błotniki wyglądają aż tak źle? Jak czytam o malowaniu prawie nowego auta, to aż ciarki po plecach mi przechodzą...28.03 jade na malowanie błotników na gwarancji
sprawdzałeś ile kosztują takie nakładki do Mito,tył lub komplet
i jeszcze Mito jest niskie to nakładki nie będą przeszkadzać przy wjazdach i zjazdach z krawężnika![]()
Jesli na gwarancji to nie ma tematu ale to chyba się wiąże z malowaniem większej części auta (nie wiem czy będa sie bawić w zapylanie/cieniowanie).
BTW chyba kupię wezmę kawał zwykłej folii ploterowej pod kolor nadwozia przytnę na ploterze i nakleję w miejscach narażonych na uszkodzenie (jak na razie u mnie masakry nie zauważyłem). Poza gwarancją bym zamalował i wygładził "dziury"a potem nakleił na to folię.
To raczej temat do wątku "Wyżal się"...Chciałem dzisiaj pastelowy kolorek przywoskować - przyszedł wiaterek ala "huragan cyryl" i świeżo umyty samochód oblepił się jak lizak wrzucony do piaskownicy... Podłość losu nie zna granic.