Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Myślę że najmocniejsze, z rzeczywistą mocą, z dobrej hamowni.
No idzie jak diabli.Ciekawe czym mierzone czasyZobaczcie jak ta 1.9 ładnie jedzie https://www.youtube.com/watch?v=psDn_ENCa5g
Pieknie pieknie.Widac patent na paliwo w Cinsofcie jest bardo dobry.
No idzie jak diabli.Ciekawe czym mierzone czasy![]()
Taki bardzo dobry że nikt nigdy go nie widziałh34r: a frajerzy łykają tekst jak pelikany :rock: A jeśli chodzi o bravo z tematu to cinsoft nie skrzywidził tego auta niczym poza softem, reszta wszystko to robota właściciela auta więc nie wiem jakim prawem teraz pierś pod ordery wypinają. Szczególnie kolega młody to nie wiem, adwokat? ktoś mu płaci tu i na racingforum za reklamę ?
Patent na paliwo ? dobre sobie :lol:
W alfie na filmie jest instalacja w/m .Auto bez tego ma 240km. Sterownik c39 ...Obecnie Pan planuje 300+ na gtb2060vklr
Ja obecnie morduje 1,9 150 na sterowniku c8...nie zycze nikomu strojenia tego powyzej 200 km. Co wyjdzie zobaczymy. Zmienilismy juz uklad paliwowy, turbo gtb2260vk.
Patent na paliwo ? dobre sobie