Poszukiwana Giulia na wesele w dniu 19.08.2023 okolice Warszawy

Auto
Alfa Romeo 159
Cześć Alfisti!
Poszukuje Giulii Na wesele w dniu 19.08.2023 w okolicach Warszawy (okolice Płońska, wesele bliżej Warszawy za Łomiankami). Tak na dobrą sprawę, potrzebujemy kierowcy z fantastycznym autem ( każda Giulia jest fantastyczna ;)) na przejazd do Kościoła i z kościoła na sale. Oczywiście autko będzie delikatnie przyzdobionę na tą okazję, żeby chociaż było widać, że auto jest pojazdem młodych. Oczywiście po przejeździe pod sale, autko z kierowcą jest wolne, chyba, że właściciel ma ochotę zostać na weselu ;). Od czarnej roboty będzie moja Alfa 159, "gwiazda wieczoru" w postaci giulii od tego momentu ma wolną rękę ;).

Haha, najlepiej biała? Oby nie czarna. Może radosna czerwona?

Radosna czerwona też będzie w porządku ;) Ogólnie kolor jest na prawdę sprawą drugorzędną ;)

Nie chcę psuć nastroju, ale Giulia to nie jest najlepszy wybór... Panna młoda przeżyje koszmar w sukni ślubnej, zwłaszcza jeżeli suknia jest obszerna.

A jak jest w ciąży to już w ogóle. A jak już ma dziecko urodzone, to koszmar, bo fotelik się nie zmieści, prawda?

Drodzy Panowie, dementuje wszystkie plotki - Panna młoda nie jest w ciąży (przynajmniej nic o tym nie wiem) a sukienka będzie dosyć delikatna, bez obszernego dołu i w gulii będzie Panna młoda czuła się idealnie ;) PS. Fotelików też nie zabieramy ze sobą ;)

Drodzy Alfisti, zachęcam do pomocy w tym szczytnym celu ;) Dalej na tapecie znalezienia auta na wesele ;D ..podzielę się oczywiście weselną a i pewnie słodki gift wyślę osobą chętnym pomóc w znalezieniu wymarzonego auta wraz z kierowcą. Wybaczcie mi śmiałość, trucie d** i śmiecenie na forum. Wpadłem na pomysł,że jeśli nie mogę znaleźć giulii to może znajdę inny klasyk z włoskiej stajni czyli Maserati (np. Ghibli) Może ktoś ma lub któryś z waszych znajomych takie auto posiada ?. Już różne dziwne pomysły mamy z narzeczoną, więc za każdą pomoc lub pomysł dziękujemy ;)

A nie chcesz skody? Szwagier kolegi mieszka na wsi pod lemingradem i ma oktawię, którą nazywa czeskim passatem i ją czasem wynajmuje na różne okazje, np. ostatnio na zaprzysiężenie sołtysa.

[MENTION=81217]FernandoAlfonso[/MENTION]
wciąż utwierdzasz wszystkich tu na forum, że jesteś pisdzielskim burakiem.

Amortyzatory
Powrót