• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

poradzcie mi ......

• Autor wątku Autor wątku mariuszuppsala
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mariuszuppsala

Guest
czy do mojej alfy 2.0 mozna zamontowac turbo . ktos kiedys powiedza ze ona ma cos jak wymuszone turbo . ale wierzyc mi sie nie chce jak moze byc cos wymuszonego skoro tego nie ma . nie znam sie za bardzo wiec pytam ???

nie rozumiem za bardzo pojęcia wymuszone turbo ?

ale oczywiście założenie turbo 2.0 TS to nie problem , silnik musi przed założeniem być doprowadzony do stanu pracy perfekcyjnego , przeróbka około 8-9 tys zł takie rzeczy robi GRABOWSKI lub VTG.
z 2.0 TS można wygenerować około 220 koni

Ostatnia edycja:
sam nie rozumiem tego pojęcia "wymuszone turbo " .tak mi jeden koleś tłumaczył . myślałem że bedzie taniej,sugerowałem sie turbiną którą można samemu zamontować.

---------- Post dodany o godzinie 16:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:13 ----------

a ile prawdy jest w chipach zwiększających moment obrotowy ,czy to wogóle dzała ???, i jak to sie odbije w pszyszłości na moim silniku .

---------- Post dodany o godzinie 16:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:27 ----------

ok znalazłem już ten temat na for.

Amortyzatory
Powrót