Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dwie czy trzy minuty trzymania na wolnych obrotach to chyba trochę przesada, nawet po ostrej jeździe. Wystarczy końcowy odcinek zwolnić, przejechać na niewysokich obrotach, hamować silnikiem, samą końcówkę podtoczyć się "na luzie", po zatrzymaniu z 10-20 sekund pracy na biegu jałowym. Sprawdzone na trzech dieslach.
może któryś z termistorów wariuje , muszę to poobserwować - ewentualnie zawsze jeszcze można zimą korzystać z trybu Hi bo wtedy centralka ignoruje jaka temp panuje w kabinie![]()
Nic nie stoi , tylko że wiele to nie zmieni. Wpierw walnie gorącym powietrzem , potem coraz chłodniejsze aż w końcu ledwo letnie - co przy mrozach jest średnio dobrym pomysłemNo ale co stoi na przeszkodzie, żeby ustawić wyższą temperaturę, jeśli jest za zimno? podkręć na 24 stopnie czy na 25 i będzie ok.
Tyle to wiem. Nie działa jak w manualu bo nie masz wpływu na to co jest najważniejsze - czyli jakie powietrze leci z nawiewówpo włączeniu klimy w trybie auto wystarczy np zmienić lekko prędkość nawiewu, czy np jego kierunek i już nie działa w trybie Auto- wtedy klima działa jak w manualu.
Nic nie stoi , tylko że wiele to nie zmieni. Wpierw walnie gorącym powietrzem , potem coraz chłodniejsze aż w końcu ledwo letnie - co przy mrozach jest średnio dobrym pomysłem Tyle to wiem. Nie działa jak w manualu bo nie masz wpływu na to co jest najważniejsze - czyli jakie powietrze leci z nawiewów