Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Potrzebuję informacji odnośnie dobrego ASO na terenie Krakowa i okolic, do naprawy prawdopodobnie Multi Air oraz odma na zaworze. Samochód Alfa Romeo Giulietta 2012, proszę o radę !
Ja jestem świeżo po wymianie kompletnego rozrządu właśnie w AR Giulietta 2012 i robiłem to w ASO w Tarnowie ze względu na korzystne ceny zarówno części jak i usługi.
Proponuje zapytać chociażby o cenę. Na pewno póki co polecam
Kontakt: pburzawa@autospektrum.pl - jest to doradca serwisowy.
Dzięki za radę zadzwonię dowiem się co i jak Problem jedynie w tym że na tym air zepsutym nie powiniennem jeździć szczególnie że to ponad 130 km do zrobienia Jakieś opcje bliżej?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.