Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jakosciowo ten zamiennik jak sie ma do oryginalu? tzn czy warto sie w to bawic.
...............
1 - są 2 rozwiązania przegubów wewnętrznych, Kielich + krzyżak albo tzw. łożysko homo-kinetyczne. Oba rozwiązania mają rożne średnice walków i ilości zębów. Zaglądając pod auto wiem ze mam kielich. Czy w rozwiązaniu z kielichem tez były rożne ilości zębów w krzyżakach i średnic walków, czy tylko 24 zęby, 28 mm ?
...........
Witam mam pewien problem i nie wiem czy to przegub czy coś innego
Objawy
Przy bardzo powolnej jeździe (5-10km) stukanie z okolicy lewego koła.
Przy gwałtownym ruszaniu nic takiego nie występuję żadnych stuków.
Przy powolnej jezdzie i wrzuceniu na luz , stuki dalej występują
Przy powolnej jezdzie i wylaczeniu silnika dalej postukuje , nie zaleznie czy wyłaczylem na luzie czy na biegu.
Przy zatrzymaniu sie , zostawieniu samochodu na biegu i poruszaniu kolem przod tyl , slychac jakby lekie przeskakiwanie , jakby luz byl
Objawy zrobily sie po wymianie wahaczy górnych.
Niemam mozliwosci sprawdzenia tego na kanale , dopiero jak w wekend bede w domu , chyba ze ktos poleci jakiegos mechanika w Lodzi ktory by mogl na to zerknac nie rozbierajac odrazu pol samochodu
Pozdrawiam![]()