Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jak 1.9 to pewnie 2010r. Jeżeli ta ujowa skrzynia robiona i masz na to papiery to między 22-25tys. A jak nie wspomnisz o 18tkach letnich w ogłoszeniu i je osobno sprzedaż to +2tys. Bo jak sobie wszystko wycenisz pod 30 tysi to będzie mlaskanie, że jak na Alfę to drogo.
No cóż, rynek to na pewno zweryfikuje. Widywałem w ostatnim czasie podobne wersje po 25k. Ktoś może się naczytał o tym jak to ceny w pandemii rosną, a limitowana wersja to pewnie Italdesign GiugiaroW porównaniu z trochę już zmęczonym wnętrzem (panel na kierownicy wymieniony?, ogólnie powycierane mocno), dwulitrowy diesel, koła 17", małe Brembo, to moim zdaniem kogoś lekko fantazja poniosła. Niech tam mu się szczęści, teraz wcale nie tak łatwo auto sprzedać, a szczególnie powyżej średniej rynkowej.
Przyznam, że jestem zaskoczony. Za taki stan dałbym dychę max.![]()
Czyli wg Ciebie taki stan 159 po 10 latach użytkowania jest normalny?
Mało już wymieniłeś?Pomijając fakt szkody i ponownego lakierowania, pseudo "konserwacji" nieoczyszczonych elementów podwozia, co tam jest nie tak, że jest zaniedbane? Co tam właściciel powinien zrobić, zadbać aby było dobrze? Żeby nie było, nie mam nic wspólnego z tym autem.
Mało już wymieniłeś?![]()
Pomijając fakt szkody i ponownego lakierowania, pseudo "konserwacji" nieoczyszczonych elementów podwozia, co tam jest nie tak, że jest zaniedbane? Co tam właściciel powinien zrobić, zadbać aby było dobrze? Żeby nie było, nie mam nic wspólnego z tym autem.
Z ciekawości wszedłem w link do tego filmu o tej konkretnej alfie. Zostawiłem tam komentarz. Jak się wogóle można nazywać fanem marki wystawiając publicznie takie auto? Użytkownikiem alfy to się zgodzę ale nie fanem.
Fan to by zrobił z tego lale. Stan powłoki lakerniczej wskazuje na ogólne podejście do tego auta. Dupowóz z punktu A do punktu B. Nie ma w tym aucie ręki alfiarza. Pozdrawiam