• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pomoc przy zakupie AR159 / Brera

Szanowni,

W związku z tym że kontynuuje moje poszukiwania Alfa 159 2.4 SW zastanawiam się czy są na forum osoby które w takich poszukiwaniach mogą wesprzeć swoją wiedzą i czasem? Oczywiście odpłatnie. Przyznam, że trochę utknąłem na tym, że widzę ogłoszenie które potencjalnie jest interesujące ale po pierwsze moja wiedza jest ograniczona a po drugie ogłoszenie jest np. 400 km ode mnie. Co radzilibyście w takim wypadku, mamy tutaj jakichś fachowców którzy są w stanie wesprzeć nowicjusza czy też lepiej zainwestować w autotesto lub coś podobnego i zlecić im oględziny? Jestem gotów zapłacić uczciwą cenę za ładny egzemplarz ale jednak z tyłu głowy kołacze się myśl, że na rynku samochodów używanych łatwo się naciąć.

Szanowni,

W związku z tym że kontynuuje moje poszukiwania Alfa 159 2.4 SW zastanawiam się czy są na forum osoby które w takich poszukiwaniach mogą wesprzeć swoją wiedzą i czasem? Oczywiście odpłatnie. Przyznam, że trochę utknąłem na tym, że widzę ogłoszenie które potencjalnie jest interesujące ale po pierwsze moja wiedza jest ograniczona a po drugie ogłoszenie jest np. 400 km ode mnie. Co radzilibyście w takim wypadku, mamy tutaj jakichś fachowców którzy są w stanie wesprzeć nowicjusza czy też lepiej zainwestować w autotesto lub coś podobnego i zlecić im oględziny? Jestem gotów zapłacić uczciwą cenę za ładny egzemplarz ale jednak z tyłu głowy kołacze się myśl, że na rynku samochodów używanych łatwo się naciąć.

Zawsze trzeba zacząć od zdalnej weryfikacji.

Szanowni,

Spóźniłeś się prawie 3lata :) 159-ki posprzedwane a napewno spełniły by Twoje oczekiwania. Mimo to życzę powodzenia. Zawsze dopytaj tu na forum jak coś Ci wpadnie w oko. Każdy zawsze coś dorzuci od siebie i będziesz miał jakiś pogląd na dany egzemplarz. Są auta, które długo wiszą w ogłoszeniach. Część z nich była weryfikowana przez tutejszych użytkowników. Może zaoszczędzi Ci to czasu i pieniędzy na ewentualne niepotrzebne podróże.

Witam
Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego auta? Co mozecie powiedziec? Dziekuje!
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-z-polskiego-salonu-138tys-km-oryginalny-przebieg-od-milosnika-marki-ID6Dj1fz.html

.facebook.com/groups/429018607218782/?ref=share
A może takie cudo. Może ktoś coś podpowie? Warto nie warto??????

Sorki może faktycznie źle coś skopiowałem. Tak chodzi o tą 159 3.2, to jest vin autka ZAR93900007213566. Może ktoś coś podpowie.

Ostatnia edycja:
Prod maj 2008.
Bardzo fajnie wyposażona wersja. Żal nie sprawdzić.

Witam
Czy ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego auta? Co mozecie powiedziec? Dziekuje!
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-z-polskiego-salonu-138tys-km-oryginalny-przebieg-od-milosnika-marki-ID6Dj1fz.html

VIN: ZAR93900007153330

Witam. Jestem świeżakiem na forum i nie mogę wklejać linków a chciałbym poprosić Was o opinię Alfy 159 i ewentualne wskazówki/rady. Wystawiona jest na otomoto w Płocku/22.700/czerwone skóry. Jeśli coś to mogę podesłać na priv.
Pozdrawiam serdecznie

Sorki może faktycznie źle coś skopiowałem. Tak chodzi o tą 159 3.2, to jest vin autka ZAR93900007213566. Może ktoś coś podpowie.

Ostatni wpis w ASO jest na 57062km i szkody do weryfikacji.

- - - Updated - - -

Witam. Jestem świeżakiem na forum i nie mogę wklejać linków a chciałbym poprosić Was o opinię Alfy 159 i ewentualne wskazówki/rady. Wystawiona jest na otomoto w Płocku/22.700/czerwone skóry. Jeśli coś to mogę podesłać na priv.
Pozdrawiam serdecznie

Wystarczy pomyśleć i np. usunąć www z początku.

Coś odnośnie ZAR93200001377868?

Witam wszystkich forumowiczów,

mam prośbę o sprawdzenie vin ZAR93900007153848

z góry dziękuję i pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót