W
WinnieThePooh
Guest
Zobacz zdjecie nr 4. Każdy element ma lekko inny odcień.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, drodzy forumowicze mam zamiar kupić 159 SW.
Pytanie moje jest takie, czy auto wystarczy na wozenie dwójki dzieci. Głównie mi chodzi czy jest na tyle pakowane żeby spokojnie jechać na wakacje. Wiem, że to nie AR to nie mondeo.
Pytanie moje jest takie, czy auto wystarczy na wozenie dwójki dzieci. Głównie mi chodzi czy jest na tyle pakowane żeby spokojnie jechać na wakacje. Wiem, że to nie AR to nie mondeo.
panowie powiedzcie mi jedną rzecz...moja alfka już jest jakiś czas wystawiona i...telefonów jest jak na lekarstwo a obejrzeć nie był nikt. O co chodzi?
Cena? Ludzie szukają tańszych egzemplarzy, czy co?
Mam naprawdę dobre autko, a nikt go nie chce. Ze względu na konieczność zakupu drugiego samochodu, chciałbym sfinalizować transakcje jak najszybciej...no ale nie mam z kim ;/
Podejście masz dobre, ale akurat w przypadku auta takiego jak Brera, wygląd jest wydaje mi się prawie równie istotny co mechanika - sam jestem wyrozumiały dla kilkuletnich aut, ale te drzwi to jest katastrofa...
Ti z której ktoś już wyjął siedzenia...Panowie spójrzcie jeszcze na ten egzemplarz bo sie naprawdę waham pomiędzy Brera a tym Ti:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...ety-opon-19-jak-nowe-ID6AoSpg.html#173b46f3cd
Z góy dzięki
Za te pieniądze i w tej opcji...super sprawa, tym bardziej ta 9tka jest znana na forum więc można zakładać że eksploatacja części jest prawdziwa. Wizualnie wygląda ładnie i ciężko znaleźć jakieś mankamenty.Witam, czy może ktoś rzucić okiem na tą 159, podobno jeden
z forumowiczów httpsww.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-sprzedam-alfe-romeo-159-1-9jtdm-distinctive-ID6zKPme.html#24f804c543