murgal
Nowy
Nowe auta wszystkie się psują, kup to co ci się podoba po prostu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I niech kusi dalej!!!!! Powiem tyle prywatnie mam alfe a słuzbowo octavia 2.0 140 fajnie goni moment obrotowy nisko zawieszony ale to zawsze będzie skoda.Jak już tutaj kiedyś wspominałem, zachorowałem na AR159 ;-) Obecnie mam Octavię1 ale w tym roku-jak dobrze pójdzie-planuję zmianę. Ponieważ Octavia nie sprawiała mi od ponad 5 lat żadnych większych problemów, to dalej myślę o nowszej jej wersji jako następne auto. 159 mnie kusi swym wyglądem.
Również prośba o pomoc w zakupie:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-2-0-jtd-m-170km-krajowy-i-wlas-C31588260.html
Oglądał ktoś auto?
Coś na pierwszy rzut oka nie pasuje?
Przejrzałem kilka innych samochodow tego komisu i nie zawsze pojawia się info o bezwypadkowości itp.
Mam troche daleko, a już tyle razy sie zraziłem, że wole wrzucic i zapytać.
odpusc juz
ilez razy mozna to czytac?
ostatnio widuje sporo lawet z audi czy beemami, no ale ludzie mowią: ale pech, szkoda.
Jak widzą alfę, mowią: o, alfa, oczywiscie, zepsuta.
Odpusc
co by nie było tak kolorowo i słodkoauto od handlarza więc już powinno się wzmóc podejrzliwość i zwracać uwagę na każdy najdrobniejszy szczegół... następny temat to, że bardzo wątpliwy jest przebieg 100 tyś. w 4 / 5 letnim aucie tej klasy z zachodu z silnikiem diesla pod maską... kolejna rzecz to, to że auto zostało sprowadzone z Francji - skąd w 90% przypadków sprowadza się auta do mniejszych lub większych napraw blacharsko-lakierniczych... wyposażenie określił bym raczej jako średnie niż bogate (jak to twierdzi sprzedawca), AR 159 z tym silnikiem pod maską do demonów prędkości nie należy jej dynamikę określił bym raczej jako mierną, ale za to jeżeli jest w dobrej kondycji odpłaca się niezawodnością i niskimi kosztami eksploatacji... cena faktycznie niska jak na ten rok... poza tym ładnie prezentuje się na zdjęciach i jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś konkretnego o tym aucie nie pozostaje Ci nic innego jak pojechać i dokładnie obejrzeć, bo ocenianie stanu technicznego auta po zdjęciach to jak wróżenie z fusów...
Ponawiam pytanie:
Czy to prawda, że w każdej AR159 przed uruchomieniem silnika wyświetla się "check engine"?
Sprzedający na pytanie o check engine napisał, że w każdej alfie 159 przed uruchomieniem taki komunikat wyskakuje. Oglądałem na Youtube filmy ze startu auta i tego nie zauważyłem.
Ponawiam pytanie:
Czy to prawda, że w każdej AR159 przed uruchomieniem silnika wyświetla się "check engine"?
Sprzedający na pytanie o check engine napisał, że w każdej alfie 159 przed uruchomieniem taki komunikat wyskakuje. Oglądałem na Youtube filmy ze startu auta i tego nie zauważyłem.
I niech kusi dalej!!!!! Powiem tyle prywatnie mam alfe a słuzbowo octavia 2.0 140 fajnie goni moment obrotowy nisko zawieszony ale to zawsze będzie skoda.
pozdrawiam
Wydaje mi się że do samej marki jaką jest Skoda nie można mieć zastrzeżeń. Taka Superb jest naprawdę fajnym autem.
Wydaje mi się że do samej marki jaką jest Skoda nie można mieć zastrzeżeń.
Witam jestem zainteresowany zakupem Brery z silnikiem 2.4 jtd auto jest uszkodzone w tył,na oko delikatnie a wystrzelona jest poduszka fotela pasażera czy to nie odbiega od normy? podaję link do auta:http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-brera-2-4jtd-200ps-sky-view-C31183721.html Przy kręceniu kierownicą słychać dziwne odgłosy,elektrycznie wszystko sprawne,przy zmienianiu biegów na ,,sucho'' słychać kliknięcia synchronizatorów.Czy to normalne w tej skrzyni?Jestem zielony w temacie Alfy Romeo a zakochałem się w tym modelu.Proszę o porady czy warto ją kupić chciałbym zamknąć się w 32000 a taka Brera w dobrym stanie to wydatek ponad 40000.Sprawdzałem auto miernikiem lakieru oczywiście kilka elementów było już lakierowane.
Tyl byl robiony.http://allegro.pl/show_item.php?item=3871228559
AUTO OGÓLNIE BARDZO ŁADNIE SIĘ PROWADZI JEŹDZI PROSTO SILNIK DOBRZE PRACUJE JAK I RÓWNIEŻ SKRZYNIA BIEGÓW I SPRZĘGŁO. AUTKO JEST ZADBANE I GODNE POLECENIA WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.
to najważniejsze
http://allegro.pl/show_item.php?item=3871228559
AUTO OGÓLNIE BARDZO ŁADNIE SIĘ PROWADZI JEŹDZI PROSTO SILNIK DOBRZE PRACUJE JAK I RÓWNIEŻ SKRZYNIA BIEGÓW I SPRZĘGŁO. AUTKO JEST ZADBANE I GODNE POLECENIA WIĘCEJ INFORMACJI POD NR.
to najważniejsze