• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Polerowanie - Warszawa i okolice

• Autor wątku Autor wątku seamaster
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to pewnie róż polerski, dla odświeżenia szyby przedniej, a jeśli światła są szklane to i im sie mogło dostać :)
najważniejsze, że moim zdaniem powinieneś auto otrzymać umyte z tego syfu, a nie bujac się jeszcze z tym samemu, żeby doprowadzić auto do ładu po pastach.
no chyba, że tak sięumówiliście, że sam sobie myjesz auto po korekcie

usługa miała być zrobiona kompleksowo i profesjonalnie....
a wyszło żałośnie.....

No a z tego wynika że i mi się dostanie po dupie bo możliwe że będę poprawiał po ... wiecie po kim.... :P
Dzięki Kolego !!! Ku*****.. :P

hmm sorry ale żadne z moich zdjęć nie są przerabiane ponieważ ... hmm nie potrafię, nie znam się na tym i w ogóle jestem ciemniak :P
Ale dziękuję :)
I mówię to zupełnie poważnie !!
Zero przeróbek jeżeli chodzi o zdjęcia...

- - - Updated - - -

Klienta troszeczkę przestraszyłem :D
Wysłałem mu smsa w którym napisałem że lakier jest strasznie zniszczony :D
Po kilku sekundach dzwoni....
Przerażony :D
Przyjechał zobaczył ....
Nie odezwał się dotknął spojrzał na mnie i się uśmiechnął :D

Powiedział że jestem mistrzu :D

I tak jest za każdym razem (nie chwaląc się hmm chyba już to zrobiłem :P)

Czekam na wasze Cudeńka !!!!

Moki na PB nadal lecisz? Ja dzisiaj poległem na e36, jakie pady i pasty do e39 użyłeś? Teraz się do futra zbieram i do Menzerny FG50.

No Avensior był wymęczony ...
Szykowałem go typowo pod sprzedaż.
Ale z tego co wiem klient zrezygnował i dalej nim śmiga :P
A powiem Wam że to nie pierwszy klient który nie sprzedał auta po Polerce :)
Ta e39 też na sprzedaż.... miała iść :P
Ale nie idzie;)
Jednak Warto zadbać o auto które nam się już znudziło Nowy Efektowny wygląd powoduje że nasze stare auto zachwyca nas na nowo ;)

Moki, będziesz miał terminy w lipcu?

Napisz PW, kiedy masz wolne terminy, najchętniej w tygodniu :)

No właśnie u mnie najlepiej w piątek wieczorkiem auto zostawić ...
W tygodniu po 17 więc mniejsze autko mogę zrobić...
Ale idzie PW

Pięknie, naprawdę pięknie. Oferujesz również usługę prania tapicerki i / lub sprzątania wnętrza? Pozdrawiam

Nie biorę się za pranie tapicerki ponieważ się na tym nie znam :(
Wolę robić to o czym mam pojęcie.
A co do wnętrza mogę odkurzyć, dopieścić w miarę moich możliwości i możliwości mojej chemii plastiki i szyby :)

Amortyzatory
Powrót