• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Polerowanie - Warszawa i okolice

• Autor wątku Autor wątku seamaster
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Brakuje mi użycie IPY między polerowaniami żeby zetrzeć resztki pasty i upewnić się czy pasta usunęła rysy czy je wypełniła.

A nastepnym razem zrób kilka zdjęć pod halogenem czy nie zostały jakieś rysy. Zobacz tutaj maska nie skończona jeszcze ale ile jeszcze halogen pokazuje...

Pokaż załącznik 43948[/QUOTE]

Jeżeli chodzi o usunięcie pozostałych mikrorysek sluży mi do tego Preparat Firmy Normfest nie pamiętam dokładnie nazwy bo mam kilka różnych past do "dopieszczania"
Co do Halogenu to niedawno zakupiłem :)

A co do ceny hmm powiem szczerze nie ważne skąd mam materiały !!! i to moja sprawa ile biorę za polerkę wydaje mi się że lepiej brać mniej i mieć więcej klientów wiem że jestem tani ale w niczym mi to nie przeszkadza.

Pozdrawiam :)

Masz racje twoja sprawa. Tylko że ja płace podatki , a ty pewnie robisz to na lewo :)

No koledzy bez podtekstów, chcesz skorzystać to skorzystaj jak nie to niezawracać gitary

A ja mam takie spostrzeżenie odnośnie aut przed i po polerowaniu - ja rozumiem, że równica jest większa gdy auto na początku jest zwyczajnie brudne ale bez przesady żeby auta brudnego zdjęcia wrzucać do porównania.

Auto umył klient przejechał zaledwie kilka km z myjni do mnie ;)
Sorry Masz rację i następnym razem to się nie powtórzy ;)
Piszcie co jeszcze mógł bym poprawić w moim działaniu tylko proszę o poważne spostrzeżenia.
Za wszelkie uwagi, pomysły, podpowiedzi serdecznie Dziękuję !! :D

Witam tak się składa że ja poleruje,myje,piorę w ASO Carserwis w Warszawie na ul.1 Sierpnia 10.Mój tel 509829194 zapraszam pozdrrrrrrrr

polerowanie 200zł pranie od 150-200zł --5 lat doświadczenia w tej branży:)robię to poza godzinami pracy w sensie fuchy.

UUU to Kolega tańszy ode mnie :)
A ile zajęło by Ci spolerowanie np. Forda Mondeo Kombi kolor Ciemny Niebieski ?

Tak po polerce wosk jak najbardziej a co do godzin to mogę się dostosować do klijenta w razie pytań proszę dzwonić 509829194 tak będzie najwygodniej:P

to wiesz ile by kosztowało pranie tapicerki w 155 , czy ewentualnie dojeżdzasz do klienta ??

150zł, z podsufitką 200zł+mycie gratis nie dojeżdżam do klienta.

gdzie trzeba by przyjechać ?? , ale troche lipa bo póżniej na mokrym siedzeniu wracać ..

Amortyzatory
Powrót