A
adamodg
Guest
w realach też jest ( nie K2 tylko czeska z druchemy ) :lol:peteja_43 napisał:Jeśli ktoś jest chętny na pasta Tempo jest w supermarkiecie Tesco
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w realach też jest ( nie K2 tylko czeska z druchemy ) :lol:peteja_43 napisał:Jeśli ktoś jest chętny na pasta Tempo jest w supermarkiecie Tesco
FlaY napisał:ja kupiłem sobie z tatą polerke na spółe
i polerowanie belli zajmuje mi godzinke
![]()
No wketarką, co zawsze jest lepsze niż ręcznie szmatką się trudzić. Ponadto o wiele szybciej i ręka nie boli. Efekt jest bardzo widoczny.Na gąbkę nakładam Tempo, a ostatnio zwilżałem trochę dodatkowo wodą w ramach eksperymentu. Trzeba jedynie uważać bo bryzga jak są duże obroty.Autko lśni jak nowe z fabryki i znikają drobne ryski, których za nic nie mogłem ręcznie zapastować.Uszatek napisał:Wkrętarką????
chichopotam napisał:Kup pastę Tempo (kosztuje doslownie parę zlotych.
Majka napisał:chichopotam napisał:Kup pastę Tempo (kosztuje doslownie parę zlotych.
Proponuję trochę droższą - G3 Farecla - efekt obłędny. Zrobiłam na razie klapę bagażnika i zaskoczył mnie efekt.
jaki koszt i gdzie kupiłaś w naszym mieście ?Majka napisał:Proponuję trochę droższą - G3 Farecla - efekt obłędny
Garos napisał:jaki koszt i gdzie kupiłaś w naszym mieście ?
oj Majka,nie przesadzaj Twoja też napewno pięknie wygląda.Czekamy na fotki.Majka napisał:Wasze samochody (patrząc w Ti Amo) są tak utrzymane, że jak zobaczyłam to wstyd mi się zrobiło. Postanowiłam moją upiększyć trochę. Na razie nie daje się do pokazania na stronie Klubu.
Garos napisał:oj Majka,nie przesadzaj Twoja też napewno pięknie wygląda.Czekamy na fotki.
Lesio napisał:Mam do was pytanie może głupie ale powiedzcie mi jak się poleruje na mokro ?