• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Pojawiły się nowe mapy (2010-2011) do Connect Nav+

Plik rar wypakuj. Następnie nagraj obraz (plik .nrg) na płytę. Jeżeli miałbyś problem z nagraniem bo format .nrg to chyba Nero to możesz przekonwertować plik .nrg do .iso.
Program do konwersji:
Kod:
http://www.nrgtoiso.com/

mam nero,wypaliłem(dla pewności w cdburnerze też) i jutro zerknę

Ostatnia edycja:
Domyślam się,że powyższy wątek dotyczy wyłącznie map na CD. Wie ktoś czy są dostępne na kartę SD (pomijam oficjalne za 200E...)

jakiś działający link do map do navi nit g1?

Witam. Mam nawigacje w 159 Pionerra avic-d3 macie moze jakies mapy na plycie do tego sprzetu??pozdrawiam.

Poszukuję map: niemiec, słowacji, czech (2010-2011). Włochy i Polskę pobieram. Ma ktoś dostęp do tych map?

Rozumiem, że mam plik wypakować wrzucić na wirtualny dysk i zrobić kopię?

Ruszą, sam ich używam i mam je ściągnięte, używałem Niemiec, Skandynawii i europy NE z Polską. Działają tylko musisz uważać na kolor płyty, najlepiej spisują sie Verbatim-y

Fakt walnąłem się, w każdym razie mam wszystkie te mapy ściągnięte

A na 2016 coś ktoś znalazł? W sumie niekorzystam bo to badziewie ale płytkę mógłbym sobie nagrac

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Nowszych nie ma i prawdopodobnie nie będzie. Jak ktoś potrzebuje te mapy moge je udostępnić

jasio79 mi brakuje tych trzech (chętnie przygarnę):CD 5: Austria, Switzerland
CD 7: United Kingdom, Ireland
CD 11: Serbia, Macedonia (F.Y.R.O.M), Bosnia Herzegovina, Romania, Bulgaria, Greece, Croatia, Kosovo, Montenegro, Albania

Amortyzatory
Powrót