Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pięknie to wygląda
Jak dźwięk, jakaś różnica? Dałeś same końcówki, czy tłumiki też?
Delikatne mruczenie na wolnych obrotach i powyżej 2200obr/min trochę głośniej niż na seryjnym tłumiku
Ładnie to wygląda taki wydech podwójnyZ tego co piszesz to ładnie mruczy... Hmm może i ja skuszę się na taki wydech. Jaki masz silnik przy swoim aucie, że tak ładnie chodzi?
jaki to silnik 1.9 ? mi obliczyli ze moge max do 150 KM , zapewne masz seryjna 150
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wydech wygląda rewelacyjnie, sam zastanawiam się nad czarnym, ale na chwilę obecną pojedynczym zamiast serii. Wpadniesz kiedyś w czwartek na 3 stawy? Rozmiar to raczej fi90 (bo dostępne są też fi70)?
Z drugiej strony ciekawe jak się będzie prezentował na czarnym sedanie![]()
PS. Co czwartek są spotkania?
O której godzinie?
a co do podwójnego :
czy ktoś coś widział do 2.0?
p.s.
podobno mnie nie rajcuje bo wiem że podobno z 1.9 do 2.0 pasuje
pytam o konkrety zanim zacznę rzeźbę całości
czy ktoś widział gdzieś jakieś dedykowane do 2.0 ?
bo ja kurde jeszcze nie
Na forum czytałem coś że duet ultera pasuje z 1.9 ale jest jakaś drobna modyfikacja i gwarancja jest tylko kiedy zdecydujesz się na montaż u nich w serwisie.
Wszystko zależy od tego jak wydech ustawisz. Ja mam srebrne końcówki fi 90 i wydaje mi się, że nie wystają bardziej niż koledze Kamalowi.Orientujecie się może, czy jest możliwość wstawienia podwójnego dedykowanego wydechu ultera ze srebrnymi końcówkami tak aby nie wystawały one poza czarną, niemalowaną część zderzaka? Bo widzę, że te czarne końcówki u kolegi kamala są nieco krótsze od srebrnych i fajnie zgrywają się z resztą