Tak dla pewności czy dedykowany tłumik ulter sport do 1.9 będzie również pasować do 2.0 ?
Będą. Układ i mocowanie jest wszędzie takie samo...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak dla pewności czy dedykowany tłumik ulter sport do 1.9 będzie również pasować do 2.0 ?
Będą. Układ i mocowanie jest wszędzie takie samo...
NIe prawda.Dzwoniłem do ultera,wydech z 1.9 nie pasuje do 2.0.Gdyby tak było,dawno juz bym miał taki układ u siebie.Nikt nie ma kitu do 2.0 niestety
Zatem w czym tkwi różnica?wydech z 1.9 nie pasuje do 2.0.Gdyby tak było,dawno juz bym miał taki układ u siebie.
Totalna BZDURA mi osobiście ULTER w bystrej zamontował duplexa do 159 2.0jtdm i pasuje średnica, mocowania itp. chyba dzwoniłeś do nie tego ultera.NIe prawda.Dzwoniłem do ultera,wydech z 1.9 nie pasuje do 2.0.Gdyby tak było,dawno juz bym miał taki układ u siebie.Nikt nie ma kitu do 2.0 niestety
Totalna BZDURA mi osobiście ULTER w bystrej zamontował duplexa do 159 2.0jtdm i pasuje średnica, mocowania itp. chyba dzwoniłeś do nie tego ultera.
Tez dzwoniłem i zaproponowałem żeby się dogadali, ale dalej w bystrej nie widza żadnego problemu w montażu, nic nie spawane tylko ciecie i montaż.
zmian w brzmieniu prawie niezauważalne, to niestety nie Busso.
A ty to masz 1.9 wiec ameryki nie odkryłeś.Cześć, mam dedykowanego ultera z dwiema końcówkami, montaż jest prosty.
To tego jest dział giełda.Witam.Kupie zaślepke na rure wydehcowa