S
Sylwik
Guest
bija22 napisał:macie chwile czasu to namieszajcie troche na forum zeby mi pomoc
sie rozumie
grzelutek napisał:To my nie jesteśmy na Alfaholikach
hehehe...dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bija22 napisał:macie chwile czasu to namieszajcie troche na forum zeby mi pomoc
grzelutek napisał:To my nie jesteśmy na Alfaholikach
5.Alfa ja i moja żoneczka (marceltarnów) - jesteśmy na 100%rafal_n5 napisał:jak tylko wypali to tez sie piszę na 13 lipca
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
Jesteśmy ale nie każdy zagląda do tego działu.Ja naprzykładdopiero wczoraj zauważyłem ze jest taki temat na forumgrzelutek napisał:To my nie jesteśmy na Alfaholikach :?: :shock: :|?:
6.daroo (nie na 100%). Ale umieściliście temat że za chiny nie mogłem go znaleźć. dobrze ze na priv ktoś mi podrzucił wiadomość. no ja już 2razy w rzeszowie robiłem mikro-zlot i udało sie spotkać więc powiadomie tych co znam ze 13go mają być nad soliną. Aha, temat też ogłosiłem na alfaclubie. No to do spotkankamarceltarnow napisał:5.Alfa ja i moja żoneczka (marceltarnów) - jesteśmy na 100%rafal_n5 napisał:jak tylko wypali to tez sie piszę na 13 lipca
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
Może się Koleżanki i Koledzy wstydzą,że Alfami jeżdżąbija22 napisał:grzelutek...cos to nasze towarzystwo niegramotne...kilku chetnych na 100% i kiszka poza tym...ludziska piszcie cos...chyba ogloszenie do radia rzuce... :mrgreen:
daroo napisał:Aha, temat też ogłosiłem na alfaclubie. No to do spotkanka![]()
Faktycznie cieżko znalezc ten temat,ja trafiłem tu przypadkiemdaroo napisał:Ale umieściliście temat że za chiny nie mogłem go znaleźć. dobrze ze na priv ktoś mi podrzucił wiadomość.
bija22 napisał:musze sie chyba narazic i gdzie indziej linka wrzucic...a ostrzezenie zniknie po miesiacu...aha gdzies tam do zetki dedykacje dla alfistow wrzucilam,nie wiem czy bedzie na antenie ale miejmy nadzieje ze tak...
ENZO napisał:Fakt! teraz na Solinie jest ciasno ale możemy pojechać jak będzie lał deszcz to zrobi się luzik
![]()
chyba że są jakieś inne ciekawe miejsca na Pdkp ?