PODKARPACIE !!! spot

rafal_n5 napisał:
jak tylko wypali to tez sie piszę na 13 lipca
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.Alfa ja i moja żoneczka (marceltarnów) - jesteśmy na 100%

1, Sylwik
2. Grzelutek
3. bija22
4. rafal_n5
5. marceltarnow

przybywa nas....powoli ale regularnie :mrgreen:
aha kolega pisal co bierzemy poza autami? tzn czy jakies jedzonko i picko...

grzelutek napisał:
To my nie jesteśmy na Alfaholikach :?: :shock: :|?:
Jesteśmy ale nie każdy zagląda do tego działu.Ja naprzykładdopiero wczoraj zauważyłem ze jest taki temat na forum

grzelutek...cos to nasze towarzystwo niegramotne...kilku chetnych na 100% i kiszka poza tym...ludziska piszcie cos...chyba ogloszenie do radia rzuce... :mrgreen:

marceltarnow napisał:
rafal_n5 napisał:
jak tylko wypali to tez sie piszę na 13 lipca
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.Alfa ja i moja żoneczka (marceltarnów) - jesteśmy na 100%
6.daroo (nie na 100%). Ale umieściliście temat że za chiny nie mogłem go znaleźć. dobrze ze na priv ktoś mi podrzucił wiadomość. no ja już 2razy w rzeszowie robiłem mikro-zlot i udało sie spotkać więc powiadomie tych co znam ze 13go mają być nad soliną. Aha, temat też ogłosiłem na alfaclubie. No to do spotkanka :D

bija22 napisał:
grzelutek...cos to nasze towarzystwo niegramotne...kilku chetnych na 100% i kiszka poza tym...ludziska piszcie cos...chyba ogloszenie do radia rzuce... :mrgreen:
Może się Koleżanki i Koledzy wstydzą,że Alfami jeżdżą :DDD

daroo napisał:
Aha, temat też ogłosiłem na alfaclubie. No to do spotkanka :D

Ja już to zrobiłem w niedzielę.
Jest nas sześciu,moze liczba dobije do 10 to niebedzie tak zle.Jeszcze pogadam z bratem to moze swoja 156 przyjedzie.

daroo napisał:
Ale umieściliście temat że za chiny nie mogłem go znaleźć. dobrze ze na priv ktoś mi podrzucił wiadomość.
Faktycznie cieżko znalezc ten temat,ja trafiłem tu przypadkiem
Uaktualniona lista:
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo

musze sie chyba narazic i gdzie indziej linka wrzucic...a ostrzezenie zniknie po miesiacu...aha gdzies tam do zetki dedykacje dla alfistow wrzucilam,nie wiem czy bedzie na antenie ale miejmy nadzieje ze tak...

hej . Ja też jestem chętny . Tylko jest jeden problem . Moja alfa jest u mechanika i nie wiem czy ją naprawi . Jeśli tak to jade na 100% . W jaśle jest mase alf tylko jak tych ludzi zebrać ?
Napisałem wiadomość na naszej klasie do profilu alfa romeo jasło z brata konta (ja nie posiadam:)

bija22 napisał:
musze sie chyba narazic i gdzie indziej linka wrzucic...a ostrzezenie zniknie po miesiacu...aha gdzies tam do zetki dedykacje dla alfistow wrzucilam,nie wiem czy bedzie na antenie ale miejmy nadzieje ze tak...

tak trzymac dziewczyno :wink:

ja sie tez postaram i zeby ksiadz na kazaniu luknął gdzie sie 13 lipca wszystkie Alfy soptykaja :lol: :lol: :lol:

a powaznie , werbuje jeszcze dwie Alfiki i moze sasiada , przywloke ( w kajdankach :mrgreen: )

czyli mamy coś kolo tego ???

1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz :?:
8.

może by do gazety Nowiny wrzucił.Jest tam napisane ze jak organizujemy jakas impreze to nalezy ich powiadomić

Ja właśnie wróciłem do domu i niestety nie pojadę z wami na zlot :( no cóż tak wyszło miejmy nadzieję,że się spotkamy innym razem,ale za to namawiam i informuję innych posiadaczy żeby wpadli....Pozdrawiam i udanej zabawy:)

namawiajcie kochani namawiajcie... bo frekwencja taka slaba ze az wstyd!!! jak nie przyjedziecie to chociaz podajcie wiadomosc dalej... :mrgreen:

ENZO napisał:
Fakt! teraz na Solinie jest ciasno ale możemy pojechać jak będzie lał deszcz to zrobi się luzik
:D
chyba że są jakieś inne ciekawe miejsca na Pdkp ?

No za bardzo nie ma w czym przebierać, niestety.
Pozdrawiam

Chętnie bym się z Wami spotkał bo akurat na urlop z rodzinką zjeżdzam do Bóbrki ale będe tam dopiero 13-go pod wieczór wcześniej nie dam rady się tam dokulać (prawie 1000 km mam drogi) :cry: Jako, że w tamtej okolicy będę bawił do 18-go to może uda się z kimś z Was spotkać w któryś inny dzień.

jasne ze jakos sie spotkamy wiec nic straconego ufty...pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
na allegro tez cos tam popisalam...moje konto zostanie zablokowane...aha kochani zawzietosci mi nie brakuje bo do rmf tez pisalam...

witam . ja mam taki plan . Wydrukuje kartki z zaproszeniem i adresem tego wątku , a następnie będę wkładał za wycieraczki alf . Może jeszcze przydałby się numer gg organizatorki żeby ewentualni chętni mogli się dowiedzieć szczegółów ?!

Amortyzatory
Powrót