PODKARPACIE !!! spot

bija22

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.5 V6
zauwazylam ze alfisci z podarpacia jakos w zaden sposob sie nie jednocza...nie sprawdzalam czy duzo nas tu jest w tym zapomnianym przez wszystkich zakatku,ale napewno troche by sie nas uzbieralo. wiec pytanie- czemu nie spot,czy zjazd (jak zwal tak zwal) gdzies tutaj...na poludniowym- wschodzie? jestem moze nowicjuszka w tych sprawach, ale zadaje sobie to pytanie od kiedy tu jestem...chce poznac innych alfistow...to byloby mile wydarzenie...co o tym myslicie?

bierzemy sie do roboty...alfa maniacy z podkarpacia piszcie....no dalej... :mrgreen:

niezły pomysł ;) z rzeszowa znajdzie sie pare osób :)
macie jakieś propozycje??:)

;)

Może to przez tą wysoką temperaturę,która była przez parę dni. :mrgreen:

Dobry pomysł. Oczywiście jestem za. Podajcie tylko miejsce i termin to na 99% sie zjawie.

bede dyplomata w tej kwestii i nie powiem gdzie ale najlepiej bedzie w takim miejscu gdzie kazdy z nas nie bedzie mial za daleko zeby czuc sie pokrzywdzonym co do odbycia dluzszej trasy...nie wiem jak to zorganizujemy bo jestem jeszcze troche nie halo w tych sprawach ale wierze Moi Drodzy ze mi w tym pomozecie...nadchodzi czas wakacji,czasu jest troche do zorganizowania imprezki wiec zapraszam do tematu i czekamy na pomysly...pozdrawiam przy okazji wszystkich alfistow z zapomnianego podkarpacia <haha> <papa> piszcie!

O tej porze roku to nie wiem czy się na Solinę wciśniemy.Jeszcze jak pogoda by była to ludzi multum. ;//

bija22 napisał:
to byloby mile wydarzenie...co o tym myslicie?

Popieram :wink:

Solina ...Solina i jeszcze raz Solina coś pieknego :shock:

To kiedy ???? dokladnie data, godzina ,miejsce, ile chetnych Belli????? :wink:

Fakt! teraz na Solinie jest ciasno ale możemy pojechać jak będzie lał deszcz to zrobi się luzik
:D
chyba że są jakieś inne ciekawe miejsca na Pdkp ?

solina nie bylaby taka glupia bo przeciez miejsce jest piekne tym bardziej ze nasze belle jeszcze dodatkowo okolice upieksza...no i ludziska bede mieli atrakcje...a ze tam w sezonie scisk nieprzecietny to wiem doskonale. mozna sie jeszcze zdecydowac na polanczyk,wiecej miejsca...a zawsze mozna potem defilade na soline zrobic...co wy na to? pozdrawiam was serdecznie :mrgreen:

Jak dla mnie Solina ok. Ludzi faktycznie może być dużo i raczej w jednym miejscu wszyscy koło siebie byśmy sie nie zmieścili ale mimo to mi odpowiada. Jak gdzies nad wodę to jest jeszcze Chańcza tam będzie więcej miejsca na pewno ale pewnie niektórzy moga miec za daleko.

Wiec co z ta Soliną?????? :wink:

Kto chetny???? 8) ja dzisiaj byłam z rodzinką choc zimno i wietrznie to przepieknie :shock:

A ja byłbym chetny juz chwile nie byłem nad Soliną samemu sie nie chce a tak na pare AR super sprawa!
Pozdrawiam koleżanke z Łańcuta!

Amortyzatory
Powrót