sleyer3
Nowy
- Auto
- alfa romeo 147 1.9jtdm 150KM 2006r.
Myślę że podczas skrobania szyb temp. podskoczy o kilka 'c
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Sprawdź po kablu który idzie pod fotelem czy się nie wypiął. Jeżeli jest ok to sprawdź miernikiem czy w ogóle jest prąd bo jeżeli jest to pewnie mata padła,a to już nie opłacalne.
Tak,powinien być. Po wyłaczeniu zapłonu i wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki napięcie powinno być jeszcze przez ok 10 min (w tym czasie fotel jeszcze grzeje)
powinno być między 1 a 4 "drutem" tak jak zaznaczyłem na obrazku. A jak przełożysz przycisk z fotela obok to załącza się ta mata? Być może masz uszkodzona matę grzewczą.
Nie ma być przejście tylko napięcie! Między 1 a 4 pinem jak połączysz przewód i włączysz stacyjkę i załączysz przycisk to powinno dawać 12volt.....
no dobra tyle to wiem ale na 20 ustawić? i jak cokolwiek pokaże to ma być?Napięcie to V na fizyce byłow tym przypadku V- czyli prąd stały, ten z lewej.
Na godzinie 10.30 masz V- 20. Wstaw na to, włącz przycisk,zapłon i pamiętaj o wsadzonej wtyczce. I sprawdź co pokazuje się między 1 - 4 (pierwszym a ostatnim) pinem, powinno byk koło 12v
Daj sobie spokój, już prawie połowa lutego, jeszcze z 2 miesiące i nie będą Ci potrzebne maty, bo ruchy w naprawie widzę masz![]()
Cin doradźDaj sobie spokój, już prawie połowa lutego, jeszcze z 2 miesiące i nie będą Ci potrzebne maty, bo ruchy w naprawie widzę masz![]()
Zapewne wymienić diodę w przyciskuA co z tymi co maty grzeją a nie działa podświetlenie? Ja tak mam w 147.