Pochwalmy się felgami

swoją też "odglebiłem" wcale nie wyglada jak wóz drabiniasty, wyglada normalnie :)

Auto nie moje, a znalezione dzisiaj na allegro. Pierwszy raz spotkałem się z Zenderami Siena w GT, i powiem szczerze że całkiem dobrze to wygląda.

Edit: Jak już znajdziecie tą Alfę na allegro, to proszę - nie patrzcie na tył. Żeby nie było - ostrzegałem!

attachment.php

Załączniki

• C32940261_1.jpg
    C32940261_1.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 747
przód ujdzie, z tyłu te felgi optycznie sprawiają wrażenie, że Alfa stoi jak wóz drabiniasty.

Hmm ciekawe co autor ma na mysli. Oczywiscie pewnie ,,Tunning przeprowadzony w profesjonalnym zakladzie tunningowym w Niemczech" :D

Wszystko dobrze tylko dolicz sobie z 700zł na dystanse zmieniajace rozmiar bo kupiłes 5x110 a w GT jest 5x98

Właśnie, poza tym ta Alfa na zdjęciach jest obniżona z 6 centy tak na moje oko.

Ja mam eibachy -30 i wygląda tak samo.. narazie mi się nie chce tego przekładać ale duża Felga i gleba męczy o wiele bardziej niz ori zawias. Zastanowcie się czy warto tracić przyjemność z jazdy dla lansu...

I jest wkońcu wymażona 18stka :))

attachment.php

Załączniki

• 2234cf4e-a339-4973-87ab-a88fe690179c.jpg
    2234cf4e-a339-4973-87ab-a88fe690179c.jpg
    67.6 KB · Wyświetleń: 103
  • alfa 2.jpg
    alfa 2.jpg
    285.1 KB · Wyświetleń: 432
Auto nie moje, a znalezione dzisiaj na allegro. Pierwszy raz spotkałem się z Zenderami Siena w GT, i powiem szczerze że całkiem dobrze to wygląda.

Edit: Jak już znajdziecie tą Alfę na allegro, to proszę - nie patrzcie na tył. Żeby nie było - ostrzegałem!

attachment.php

Auto było mojego kolegi. Te felgi oraz cały pakiet zderzaków, nakładek na pedały itd to oryginał Zender. Wszystko było przerabiane w Niemczech w serwisie specjalizującym się w AR i pewnie to miał na myśli pisząc o profesjonalnym tuningu. Inna sprawa, że na alfach się kompletnie nie znał...

widziałem ją na żywo;D
niech to będzie nawet i nie wiem co ale to wygląda paskudnie! jedynie ta lotka n tylnej klapie do rozmów, a co do tylnego zderzaka i wydechu po środku bez komentarza;D

Amortyzatory
Powrót