Pochwalmy się felgami

Coupe mi się bardziej podoba
Ogólnie to nie wiem czego się czepiać, jeden lubi makaron drugi golonkę
Ja nienawidzę chromu na aucie, mi się to w ogóle nie podoba. Ale znam ludzi którzy kochają chrom, jedni porządne pakiety- dopasowane, ale mam też koleszkę w pracy który całe A4 B5 owalił listwami na metry i dumny jak paw

Te z 3.2 szprychy sa fajne :cool:
Zwlaszcza na zime

no i czas na mnie
attachment.php
Stare
attachment.php
Nowe

I co myślicie?
Mam zamiar zmienić kolor felg bo samochód czarny a felgi grafitowe, myślałem o foli albo o DECO SREBRNA PŁYNNA GUMA FOLIA SPRAY do Felg http://emfarby.redcart.pl/p/32/695/...olpakow-lakiery-samochodowe-lakiernictwo.html

A jaki kolor byście polecili czarny mat albo folia chrom ?:/

te płynne gumy, plastidipy itp. to sobie daruj, to nie wytrzymuje myjek ciśnieniowych, a co dopiero kamieni, żwiru itp. Jedyny wypadek w jakim bym to zastosował to na zimę po to żeby ochronić felgi przed uszkodzeniami, a potem bym to od razu zdjął tylko pytanie czy warto jeździć z czymś brzydkim na felgach tylko po to, żeby się coś nie zniszczyło? Weź to pomaluj na czarny połysk albo srebro i będziesz zadowolony. Alfa wygląda zbyt dostojnie żeby pakować tam jakieś "kolorowe" rozwiązania. Zostawmy to fanom Hondy Civic ;)

tylko pamiętaj, że przy czarnych felgach nabłyszczacz do opon obowiązkowy.

Elo, witam. Właśnie kupiłem GT i szczęśliwie stała na 18' i nie miała srebrnych ramek. Co o tym myślicie? Lepszych zdjęć puki co nie mam.

Załączniki

• zdjecie 3.jpg
    zdjecie 3.jpg
    96.5 KB · Wyświetleń: 120
  • zdjecie 2.jpg
    zdjecie 2.jpg
    96.3 KB · Wyświetleń: 108
To ta GT z okolic Jarocina ??? felgi ladne u mnie mam te same :)))

Sporo było trzeba by ją postawić na nogi, ale odpukać... chyba sytuacja opanowana.

Dodano po 8 minutes:

Są może jakieś stare posty o tej alfie? Jak je znaleźć? Chętnie dowiedział bym się o niej jak najwięcej.

Ostatnia edycja:
To miłej jazdy życzę i bezproblemowych chwil :)) Załóż temat o swojej :P napewno bedziemy odwiedzać :)

Dodano po 2 minutes:

Z tego co wiem to właściciela nie było w śród nas ale Ja mam pełno zdjęć twojej belli :P

Ostatnia edycja:
Koledzy, nie są to 18tki, ale na zimę zawsze zakładam większy profil. Jakby kogoś interesowało jak wyglądałyby czarne na grafitowej Alfie...
Ogólnie są to felgi na których ją kupiłem, na lato dokupiłem 17tki tristary, które przeszły regenerację, a te 16tki niedawno również wróciły z prostowania i malowania. Zdecydowałem się na kolor czarny z kilku względów - m.in. żeby auto na zimę odmienić oraz kwestia utrzymania tego w czystości w okresie jesienno-zimowym.

attachment.php

Załączniki

• Photo 785.jpg
    Photo 785.jpg
    75.8 KB · Wyświetleń: 51
  • Photo 785_1.jpg
    Photo 785_1.jpg
    213.2 KB · Wyświetleń: 165
Amortyzatory
Powrót