Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Chyba w tym TDI spaliny ci nie pachniały kwiatkami![]()
to ja skarciłem STP ponieważ lałem go z 6 razy i nic. Dopiero jak zalałem liqui moly to zaczął palić jak nowy. jak powiedzialem mechanikowi o stp to mnie wysmiał mówiąc że to marketowy SHIT.
HE,HE niezupełnie !!! Ale różnica w uciążliwosci spalin, tak to nazwę, jest znaczna. Skąd to się bierze?
Lepiej sprobuj tego-Mi w ASO we Wrocławiu doradzili coś takiego (TUNAP microflex 983), kiedy wyszły mi następujące korekty na wtryskach:
Cyl.1: -3,33 mm3/wtrysk
Cyl.2: 2,83 mm3/wtrysk
Cyl.3: -0,56 mm3/wtrysk
Cyl.4: 1,03 mm3/wtrysk
Zna ktoś ten preparat w ogóle? Gość z ASO twierdził, że to jakiś hiper-super profesjonal tajny specyfik tylko dla serwisów i masonów, 20x razy lepszy niż inne.
Auto za dużo mi pali (na co się skarżyłem już gdzie indziej) i szukam sposobu, aby na to coś poradzić. Póki co spaliłem bak dizla z paczką tego co powyżej i na razie brak poprawy. Czy w ogóle jest sens pakować się w te płyny, żeby poprawić spalanie? Czy w ogóle te korety co wyżej mogą mieć wpływ na spalanie (Irbis we Wrocławiu twierdzi, że nie)?
Lepiej sprobuj tego-
www.youtube.com/watch?v=50nLEgBKZnY
Chociaz patrzac na to jak Ci sie rozjechaly korekty,niewiadomo czy jeszcze pomoze
wpisz w okienko-korekty wtryskow,przy 159 rozwalalismy ta tematyke w kazdym mozliwym kierunkuNo i właśnie - jak to jest z tym rozjechaniem, aż tak źle? W Irbisie twierdzą, że do +/- 5ml/wtrysk tolerancji jest jeszcze ok. Co więcej - że może to mieć najwyżej wpływ na problemy z rozruchem, ale na spalanie już nie.
A alternatywa jest jaka - wymienić wtryski?
...Patent z Mixolem zapewne podejrzany u kierowców tirów też jest dobry z tym że dolewa się 2 maksymalnie 3 litry na 1000,...