Lenix
Nowy
zapowietrza sie ? Nie wiem, w każdym bądz razie u mnie na zimnym, np po nocce w garażu jest poniżej min. ale jak złapie już 60 stopni + to płynu jest pomiędzy min i max, od 8miesięcy tyle samo, ani mm nie ubyło
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po rozgrzaniu silnika plynu w zbiorniku jest bardzo malo ... grubo ponizej min ... ale jak odkrece korek zbiornik sie odpowietrzy jest pomiedzy min a max normalka nie?![]()
Na zimnym silniku poziom powinien być przynajmniej na min. Jeśli po nocnym postoju spada poniżej min to na tym poziomie jest nieszczelność w układzie. Po nagrzaniu poziom wzrasta. Jeśli na nagrzanym silniku odkręci się korek poziom gwałtownie się podniesie.... u mnie na zimnym, np po nocce w garażu jest poniżej min. ale jak złapie już 60 stopni + to płynu jest pomiędzy min i max, od 8miesięcy tyle samo, ani mm nie ubyło