Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jasne nie ma problemu. Tylko ja bym był tak bardziej za sobotą wieczorem albo niedzielą po południu. W tygodniu raczej będzie problem. A tak w ogóle to przegląd muszę w końcu zrobić bo nie mam czasu i Alfa stoi od 1 maja.
Witam Panowie i Panie jeśli są Proszę powpisujcie się na listę spotu Mazowieckiego(kto jeszcze tego nie zrobił) , chcemy znać pełną listę uczestników bo szykują się jakieś skromne gadżety więc chcemy znać pełną listę uczestników
P O D S U M O WA N I E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby więcej pytań nie było i dla tych leniwych
-zbieramy się wszyscy na parkingu przy urzędzie gminy w Czerwińsku nad Wisłą ul. Władysława Jagiełły 16, zaraz przy ulicy W.J. jest parking, (zaraz przy drodze 62), zbieramy się po godzinie 13 !! (fajnie jakbyśmy się zebrali do 13,30-40)
-dla jadących z Warszawy /wyjeżdżamy o godzinie 12. zbieramy się na ul. Kolejowej 132 w Łomiankach na drodze serwisowej ( zjazd na nią zaraz za skrzyżowaniem z ul. Wiślaną [za światłami w prawo]) dla chętnych poruszania się w konwoju, na dole fotki./
- jak spotkamy się po 13 pod UG w Czerwińsku to ok 13.30-13.40 przejedziemy się paradnym krokiem po mieście /wszyscy/
-po "paradzie" o ok 14 parkujemy pod klasztorem gdzie możemy zająć przed cały parking DODATKOWO!!! będziemy mieli zwiedzanie klasztoru i muzeum. (proszę więc zabrać jakieś pieniążki dla przewodnika no i jakaś mała ofiara na klasztor dla księdza proboszcza za przemiły gest) [nie wiem ile przewodnik będzie kosztował więc proszę przygotować ok 20 złotych za osobę na wszelki wypadek!!!]
- po zwiedzaniu wrócimy pod urząd miasta gdzie będziemy mieli grilla i będzie dostęp do toalet!! wiec bierzemy kiełbaski, kaszanki, picie itp produkty spożywcze trzeba zapewnić we WŁASNYM zakresie co kto lubi więc każdy niech bierze ze sobą to co będzie chciał jeść/pić!! ewentualnie możecie mieć sam węgiel w zapasie bo będziemy mieli miejsce, ale raczej bez węgla. CZYTAJCIE GRILL BĘDZIE POD UG JEST JUŻ TO DOGADANE!! bo może nie zbyt jasno wcześniej sie wyraziłem
A właśnie bierzemy ŁADNĄ POGODĘ i DOBRY HUMOR!!!! teraz dodatki; ad 1. KAŻDY OBOWIĄZKOWO DOSTANIE IDENTYFIKATOR!! żeby nie było wątpliwości! komplecik auto + ubranie 5 zł, jak Juro pisze jeszcze proszę przy liście dopisać info które ma być u was na ident. rozliczenie za identyfikatory na miejscu. Będę wydawał z listy imiennie na ubranie będzie standardowa wielkość 5x9 cm w plastiku z zaczepem, dla Alf laminat 11x21 cm
ad 2. zabieramy aparaty foto! kamery itp robimy dużo zdjęć
ad.3 trasę przejazdu przez miasto wrzuce jak dokładnie dogadam się z UG
Myślę, że 12 była by ok. Bo ja jeszcze próbuję się zgadać z chłopakami z Płocka to byśmy się spotkali w Wyszogrodzie i dojechali na miejsce razem. To z nimi by można się było umówić na 12:40.
mój wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania, gdyż przy zmianie kolektorów urwano mi bagnet (element wchodzący w blok), a więc na chwile obecna mam do zrobienia bagnet, kolektory, sondy i gumy zawieszenia tył. Mam jednak nadzieję że się spotkamy.
Takeshi widziałem Twoją furkę jak przegląd robiłem wczoraj. Nie wiem jaki miałeś bagnet ale jak coś to ja jeden mam musiałbym tylko sprawdzić czy razem z tą rurką która wchodzi w silnik. Jak coś to mogę Cię poratować pod warunkiem że będzie pasowało.
Witam wszystkich, nie jestem z samego Płońska, ale z powiatu płońskiego. Mieszkam w okolicy Glinojecka. AR mam od niedawna, i mam do Was pytanie. Może nie za bardzo pasuje do tego wątku ale sprawa jest dość pilna. Czy znacie dobrego mechanika znającego się na Alfie w naszych okolicach? Bo moja pokazała mi ostatnio błąd silnika have engine checked, po odczytaniu okazało się, że błąd egr i kolektora. Zastanawiam się nad wizytą u Pablo ale od mnie to 140-150 km i chciałbym sprawdzić czy nie ma takiego fachowca gdzieś bliżej.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.