Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy 72 tys. PLN to odpowiednia cena za 2 letnią Julkę? Nowa Distinctive z MA 170 KM można mieć poniżej 80 tys. PLN. Może nie będzie wypasu ale to jednak nowy samochód.
Sam stoję przed decyzją czy kupić używkę czy nówkę. Co byście wybrali?
Witam,
Przekopałem trochę forum, ale nie znalazłem interesujących mnie wiadomości.
Szukam Julki 2.0 JTDm 170 PS przed liftem.
Mam problem z rozszyfrowaniem wyposażenia dodatkowego.
Otóż mam dosyć jasno sprecyzowane wymagania:
Zaciski, Kółka 18', podwójna końcówka wydechu,wbudowana navi.
Jak wyglądały pakiety doposażenia przed liftem?
Do tej pory dowiedziałem się tylko tyle, że była dość duża swoboda i można było do pakietu np sport 1 dołożyć kilka gratów z innego pakietu.
Orientujecie się może co się zawierało w poszczególnych pakietach?
Na Polskich portalach z ogłoszeniami jest olbrzymia wręcz gigantyczna przepaść w poziomie wyposażenia w porównaniu do Niecurów.
Tutaj masz linki do cennikow ktore kiedys zgralem. Lata 2010, 2011. Sa tam tez rozne pakiety.
https://www.dropbox.com/s/zs1q9w4ng4j7a6d/Alfa Giulietta_cennik_PDF_2010.06.22.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/mick87d7cztjnnj/Alfa Giulietta_cennik PDF - 2011_03_02.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/388x3p1a7yz62w2/Alfa_Giulietta_cennik_2011_06_10.pdf?dl=0
Po roku napiszę tak:
1. Nawigacja może być, choć cieniasta, mapy z 2013 roku i ja już się nadziałem na nowe drogi i skrzyżowania, trzeba myślećw sumie może być.
2. Ja mam skóra-materiał i z tyłkiem jest OK. Specjalnie tak wybierałem, zresztą. Grzanie foteli jest dobre i nawet na 1 za wydajne. Natomiast skóra śliczna tylko jak nowa, potem tylko gorzej.
Co z tego ze zawsze pod reka jak dziadowskie? Ani informacji o korkach, ani o wypadkach, ani o radarach itp.Upieram się przy fabrycznej navi tylko z tego względu, że jest po prostu zawsze "pod ręką" i nie muszę grzebać w telefonie/zewnętrznym urządzeniu, czekać aż się włączy, połączy ect. I przełknę słabe pokrycie bo mieszkam w b. dużym mieście i nawet dziadowskie mapy zazwyczaj dają radę.
Utwory mozna wybierac po folderach, lub tagach np. po wykonawcach. Ja mam zrobiona na pendrive strukture folderow i odtwarzam zwykle po folderach. Mam np: Polski Rock -> Coma -> Czerwona. I wtedy jesli masz syf w tagach to po prostu bedzie ci ten syf pokazywal na wyswietlaczu.Rozumiem, że problem jest z identyfikacją tytułów na wyświetlaczu? Czy w momencie jak wrzucisz wszJystko do kupy bez folderów czyta bez problemu? Czy wciąż się kiełbasi? Jeżeli tak, to na czym dokładnie polegają kłopoty?
Zadna masarnia. Nic nie odmrozisz. Bierz skore bo fajnie wyglada - nie mam z nia zadnych problemow po 4 latach. Oczywiscie musi byc dobrze konserwowana.Obawiam się tylko troszkę tej skóry, bo z 90% aut z tym motorem ją posiada. Gorąca w lecie. lodowata w zimie :/ (bez podgrzewania to pewnie jest masarnia nie do wytrzymania i trzeba ubierać sześć par majtek żeby nie odmrozić sobie tyłka![]()
Kupiłem nówkę, skóra jest OK, trzeba ją dobrze konserwować, ale materiał w przeszyciach puszcza nitki i zaczyna się przecierać, masakra. Na razie w ramach gwarancji poszedł mniej uzuwany fotel pasażera (?) teraz widzę że w fotelu kierowcy też coś się dzieje.Kupowałeś nówkę czy używkę?
Co się dzieje ze skórą? Była czymś zabezpieczana wcześniej?
Co z tego ze zawsze pod reka jak dziadowskie? Ani informacji o korkach, ani o wypadkach, ani o radarach itp....