• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Planowany zakup używanej Giulietty

ja kupiłem z przebiegiem 225 000km teraz po roku jest prawie 265 000km i..................leje paliwo i tyle jak na razie. A kupiłem Giuliette z dunskiej firmy w której jakis kieras jezdzil. Na biezaco serwisowana była i to jest plus. Nawet zawias nie ruszany jeszcze ani sprzegło ani turbo. Zreszta w Bravo tez nic do przebiegu 300 000 nie ruszałem z takich rzeczy. Moja to 2.0 140KM 2013R

Drodzy użytkownicy i grupowcze, czy kwota 23500 za alfę 1.4 multiair 2010 r z wymienionym sprzęgłem, dwumasem, nowymi oponami, nowymi hamulcami z tyłu, zadbana ale z informacją że wcześniej czy później multiair do wymiany to będzie dobra cena czy raczej sobie odpuścić. Są jeszcze klocki z przodu do wymiany i osłona przegubu.

Drodzy użytkownicy i grupowcze, czy kwota 23500 za alfę 1.4 multiair 2010 r z wymienionym sprzęgłem, dwumasem, nowymi oponami, nowymi hamulcami z tyłu, zadbana ale z informacją że wcześniej czy później multiair do wymiany to będzie dobra cena czy raczej sobie odpuścić. Są jeszcze klocki z przodu do wymiany i osłona przegubu.

Podaj VIN.

Giulietta

Witam kolego. Na stronie 502 jest moj anons.
Nosze sie do sprzedania swojej ewentualnie.
2014,102 tys,170 km,automat,brembo,bose,nowy Ulter itd....

Do kolegi pytajacego o biala Alfe z OLX

Ostatnia edycja:
Cześć,
czy da się znaleźć wersję 1,4 MA 170 KM w budżecie 45 tys. zł w dobrym stanie? Szukam aut nie starszych niż 2014-2015 rok.
Warto patrzeć na TCT, czy to skrzynia podwyższonego ryzyka i lepiej szukać manuala?

Cześć. Szukam Giulietty dla żony. Do tej pory patrzyłem tylko na diesle ew 1.4 120KM bez multiair. Niestety nic sensownego w moich okolicach nie ma i tak się zastanawiam czy może nie popatrzeć też na 1.4 MA.
Ktoś coś podpowie czy się go bać czy nie. Na co trzeba patrzeć przy zakupie Alfy z MA?

Cześć,
czy da się znaleźć wersję 1,4 MA 170 KM w budżecie 45 tys. zł w dobrym stanie? Szukam aut nie starszych niż 2014-2015 rok.
Warto patrzeć na TCT, czy to skrzynia podwyższonego ryzyka i lepiej szukać manuala?

Ja mam taka z Tct.Zrobilem nia okolo 50 tys i zlego slowa nie powiem.
Poprzednio mialem Abarha Evo z manualem i przy mniejszym przebiegu byly z nia problemy.

Ok, dziękuję :-)

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Witam szukam Giulietty do 25tys benzyna z przebiegiem do 180tys. Ma ktoś jakieś oferty.

Amortyzatory
Powrót