Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam ja natomiast szukam Giulietty w wersji qv może ma ktoś swoją na sprzedaż ? Albo ktoś zna kogoś kto ma taką Giuliettę na sprzedaż interesuje mnie tylko przedlift z manualną skrzyni. Jeszcze jedno pytanie czy ewentualnie warto brać pod uwagę egzemplarze z zagranicy np po lekkich szkodach?
Dobrze wykonana naprawa blacharska w żaden sposób nie dyskwalifikuje samochodu.czy ewentualnie warto brać pod uwagę egzemplarze z zagranicy np po lekkich szkodach?
Dobrze wykonana naprawa blacharska w żaden sposób nie dyskwalifikuje samochodu.
Dobra naprawa kłóci się z tanio. Jak ktoś ściąga uszkodzone auto na handel, to nie po to że by drogo naprawić, ale dobrze zarobić.
Dla zainteresowanych co do powyższego, sprawdziłem bo wydawało mi się że sprzedawca kręci, nie pomyliłem się:
Radzę unikać: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-distinctive-dna-salon-pl-170km-panorama-czujniki-skory-ID6DCiYv.h t m l
Dzięki wielkie za odpowiedzi i wyjaśnienie sprawy, nie ma potrzeby być agresywnym. Myślę że jest tak jak mówicie, kwestia blizszego sprawdzenia miernikiem,jak to zostało zrobione i nie powinna to być problemem przy zakupie, kwestia indywidualnego podejścia
Czy może ktoś mi sprawdzić vin mam jechać jutro obejrzeć auto.
ZAR94000007089453