wiesior
Nowy
Witam, mimo że na forum jestem już kilka lat dopiero teraz przyszedł czas na zakup pierwszej Alfy, jeśli ktoś z was jest w stanie sprawdzić czy są jakieś informacje na temat ZAR94000007171370 będę wdzięczny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, mimo że na forum jestem już kilka lat dopiero teraz przyszedł czas na zakup pierwszej Alfy, jeśli ktoś z was jest w stanie sprawdzić czy są jakieś informacje na temat ZAR94000007171370 będę wdzięczny.
Na tym forum wszystko znajdziesz ale trzeba poszukać bo temat wałkowany wiele razyCześć, ostatnio bardzo spodobała mi się Giulietta a że mój stary opel już swoje lata świetności ma za sobą rozważam kupno Alfy. Czy wykorzystując swoje doświadczenie możecie mi poradzić w jakim przedziale cenowym szukać i jaką wersję silnika benzynowego wybrać (nie planuję lpg). Ewentualnie może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców godnych polecenia.
Proszę również o ogólne uwagi, wady, zalety jakie zauważyliście przy jej eksploatacji.
Witam wszystkich.Mam pytanko czy może ktoś oglądał tą Alfę z linku i może coś na jej temat napisać.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-ID6DfboU.html#1533b994b8
Już nie mam zdrowia jechać i oglądać kolejne cudo super nowe bezwypadkowe.Proszę o jakieś konkretne info i pozdrawiam.
Hej
Czy mogę prosić o sprawdzenia VINu ZAR94000007197458
Z góry wielkie dzięki
Dzięki za informacje. Czy mogę prosić jeszcze o ZAR94000007083768 ?
Swoją drogą polecacie jakąś strone do weryfikacji aut po VINie? Dużo tego w necie, a jak mam już płacić za raport to wole wiedzieć skąd najlepiej
Ja korzystałem ze strony autodna, analogicznie jest jeszcze autobaza, obydwie mają największą ilość informacji w swoich bazach.
Polecam też wrzucić samochód do weryfikacji na forum bez-wypadkowe.net
Jesli bedzie jakaś szkoda w bazie na np. autobaza to pojawi się komunikat przy "historia incydentów" - "wpis lub więcej"? Czy może taki komunikat jest zawsze żeby bardziej zachęcić do zakupu raportu?