Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A są jakieś bezawaryjne silniki?
Planuje zakup Giulietty. Jestem z Wrocławia. Jeżeli znacie warte polecenia auto w okolicach rocznika 2011-2013, benzyna, półskóra lub skóra, to proszę o informację.
P.S. Z jakis przyczyn żona nie akceptuje czarnego koloru karoserii, wiec ten odpada.
Jakie macie doświadczenia z Multiair? Wiem, że czesto pada , szczegołnie przy wersjii 170KM. Jakich kosztów mogę się spodziewać jeżeli trafię sztukę z turbiną do remontu lub wymiany?
Czy należy obawiać się automtyczej skrzyni biegów, jezeli znalazłbym sztukę z przebiegiem do 150 000?
Czy ktoś jest w stanie podesłać historię serwisowania poniższej sztuki? Wiem, że jest ktoś z forum z kim mogę się w tej kwestii dogadać - podajcie mi proszę nicka/kontakt
VIN: ZAR94000007170512
A są jakieś bezawaryjne silniki?
A co z DPF? Bezproblemowy w mieście? Nie wierzę, to przecież suchy filtr [emoji6]Tak dla odmiany moge polecic (warunkowo) 1.6jtdm. Nie kazdy chce jezdzic szybko i dynamicznie, mimo ze marka i styl auta na to wskazuje. Mam 105ps i ma wlasciwie jedna wade, ktora trzeba zaakceptowac to troche glosny. Poza tym jest naprawde fajnym sprzetem na codzien, moment 280/320Nm tez ma ok, mocy czasami moze brakowac ale nie przesadzajmy - spokojnie wystarcza do normalnej jazdy, jest przy tym oszczedny i latwiej kupic nie zajechany egzemplarz.
A co z DPF? Bezproblemowy w mieście? Nie wierzę, to przecież suchy filtr [emoji6]
10 km dziennie plus sporadycznie poza i 65 tysi w 2 lata...???!!! Ciekawe...
Na co zwrócić uwagę przy zakupie Julki QV 235KM 2012r. w manualu, przy przebiegu ok. 100tys. km, auto niemieckie, więc pewnie serwisowane zgodnie z zaleceniami producenta i nic ponadto. czy przednie czujniki parkowania w ogóle występowały w tym modelu?
Jak z Niemiec to najważniejsze sprawdź jak mocno była walona i jak jest naprawiona. Reszta to pikuś.![]()
Przednie czujniki weszły od liftingu czyli tej nie dotyczy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co to jest 250tys przebiegu to się dopiero dociera.
chodzi mi raczej o typowe usterki występujące w modelu i miejsca w które warto zajrzeć przy oglądaniu auta.
czyżbyś zakupił swoją Giuliette w polskim salonie? wszystkie auta kupujesz nowe? przecież 80% aut u nas to auta sprowadzone i że niby wszystkie były walone?