Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W Gdańsku, przed godziną dotarłem do domu.
2011 r. 1.4 MAir 170KM, manual Distinctive + pakiet sport.
116tys. km Cena: 35kpln
Gość kupił Gulię, tego w ASO proponowali wziąć w rozliczeniu za 34kpln, wstawił w styczniu za 39kpln i sukcesywnie schodził, chciał szybko sprzedać bo mu miejsce parkingowe zajmował i ubezpieczenia kończą się 15.03.
Jedyne mankamenty to lekko przytarty zderzak i mała rysa na klapie. Na stacji diagnostycznej standardowe badanie przeszedł bez problemu, zajrzałem pod spód żaduch wycieków czy rudego. Auto było garażowane w parkingu pod blokiem.
Nowe Turbo do 10.2018 ma gwarancji.
Rozrząd w tez zrobiony, na wszystko są f-ry z Aso. Najbliższy serwis za 1,5tysiaca wymiana oleju.
Ciesze się jak dziecko
EDYTA:
Właśnie przejrzałem f-ry. Wymiana turbo 10.2016 przy okazji tez rozrząd.
2 komplety opon zakupione 2017.
Szukajcie aut z pierwszej ręki, bo warto!!!
To była pierwsza która miałem zamiar kupić ale z pewnych powodów sobie darowałem![]()
![]()
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
Czy ktoś z Was kojarzy to auto? Na rejestracji widzę eblemat "alfaholicy" zastanawiam się czy to auto kogoś z forum czy bezczelne taktyki handlarzy.![]()
Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
Wykupiłem do tej alfy płatny raport. Sprzedawca kłamie na temat historii, samochodu nie użytkuje dwa lata bo w 2017 było to auto wystawione w salonie Alfy na sprzedaż. Auto miało dwie szkody jedna na 500-800zł druga na 10000-15000zł.... Masakra. Odradzam!
ps. Pamiętajcie, że Pan w rozmowie twierdził że auto mu się stoczyło w garażu....
W Gdańsku, przed godziną dotarłem do domu.
2011 r. 1.4 MAir 170KM, manual Distinctive + pakiet sport.
116tys. km Cena: 35kpln
Gość kupił Gulię, tego w ASO proponowali wziąć w rozliczeniu za 34kpln, wstawił w styczniu za 39kpln i sukcesywnie schodził, chciał szybko sprzedać bo mu miejsce parkingowe zajmował i ubezpieczenia kończą się 15.03.
Jedyne mankamenty to lekko przytarty zderzak i mała rysa na klapie. Na stacji diagnostycznej standardowe badanie przeszedł bez problemu, zajrzałem pod spód żaduch wycieków czy rudego. Auto było garażowane w parkingu pod blokiem.
Nowe Turbo do 10.2018 ma gwarancji.
Rozrząd w tez zrobiony, na wszystko są f-ry z Aso. Najbliższy serwis za 1,5tysiaca wymiana oleju.
Ciesze się jak dziecko
EDYTA:
Właśnie przejrzałem f-ry. Wymiana turbo 10.2016 przy okazji tez rozrząd.
2 komplety opon zakupione 2017.
Szukajcie aut z pierwszej ręki, bo warto!!!
Ta z TCT też nie ma blueandme, tempomat miała.
Bardziej chodziło o kolor ;D
Mp3 jest z płyty ale można wpakować Yatour I mamy sensowny substytut B&M. Co do tempomat też to czytałem i mnie kusi taka zabawaJa chciałem na początku białą, później naoglądałem się czerwonych, więc chciałem czerwoną. A trafiła się Etna Black
A właśnie jak to jest z MP3? Według tego katalogu: http://www.alfaromeopress.pl/downlo.../SPECIFICATIONS/110218_AR_Giulietta_TS_PL.pdf ze strony 24 PDFa wynika jakoby wszystkie wersje miały MP3, czy to znaczy że MP3 jest odczytywane z płyty?
Jak rozumiem podłączenie pod zmieniarkę. Myślałem rączej o czymś takim. http://allegro.pl/transmiter-fm-2-x-usb-mp3-micro-sd-bluetooth-pilot-i7044302899.htmlMp3 jest z płyty ale można wpakować Yatour I mamy sensowny substytut B&M. Co do tempomat też to czytałem i mnie kusi taka zabawa![]()
Samochód miał malowany błotnik przedni i musieli listwę ściągać. Pewnie źle ją zamontowali ... albo od podnośnika.ale macie teorie - te listwy są w bocznej części na kołkach więc albo ktoś coś demontował po coś i teraz kołki albo nie siadły jak trzeba albo to nie te co powinny tam być, albo listwy uszkodzeniu uległy od ...łap podnoścniów kolumnowych w serwisach - bardzo często spotykane.