[156] Pierwsza fura w życiu- srebrna 156 2.0 T.S.

Ladnie, naprawdę. Troszkę niżej juz bylaby juz przesada mi sie wydaje, alfy nie sa stworzone zeby klasc je na glebe:) jak komfort? Miales sportpack wczesniej?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Komfort świetny, ten zestaw robi robotę. ;)
Jest sztywno, ale wybieranie nierówności to jest naprawdę klasa.
A sportpacka nie było.

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Letni setup i od razu lepiej wygląda. Masz dystanse założone?

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
Dystansów nie ma, ta felga ma po prostu jakieś et28 albo 30... :D

Ładnie wypełnia nadkole. Szerokość 7,5?

Gleba fajna sprawa, gdyby nie te krawężniki, niestandardowe progi zwalniające czy zimowe-śniegowe koleiny ;)

Czarna felga to ohydztwo. Alfa Romeo 156 na nowych felach ładniutko się prezentuje. Szkoda, że nadwozie w kolorze srebrnym, 156 jakoś nie pasuje.

Ładne masz to koło :) świetnie pasuje,ja to bym tu jeszcze widział progi ze sport packa ;)

ja bym dał jeszcze ze 3 cm nizej :) chociaz znam gdansk i tamte ulice :d ale by byla kosa w pelni, no progi ze sp by podeszly napewno

Widzisz koskar, masz nie ładne auto, pora go sprzedać :D :)

P.S db siedzi, uważam ze nie ma co przesadzać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ładnie wygląda!

Przepraszam, że się wetnę w temat, ale potem zapomnę: nie wiecie może, czy taki wzór felgi jaki mam na fotce jest z GTV czy 164, i czy istnieje może w rozmiarze 15''? Mam komplet zimówek piętnastek i chętnie przełożyłbym je na coś podobnego bo mi się podoba, ale z tego, co widziałem to chyba zostają tylko stalówki + kołpaki :(.

20180310_162047.jpg

Nie ma sprzedawania! Zostaje ze mną do końca! :D mam taki plan że jak będzie miała 25 lat to ją rozkręcam do ostatniej śrubki, odnawiam po całości, daję nowe wszystko co znajdę żeby starczyło na kolejne 25 lat [emoji173]
[MENTION=71858]stahura[/MENTION] felgi mają 8 cali, dość szerokie. [emoji14]
[MENTION=66094]Anakin[/MENTION] i witboy- nie będzie sportpacka :D nie podoba mi się to u mnie. Od razu powiem że pomarańczowe kierunkowskazy też zostają [emoji23]
[MENTION=53720]Zenonzlasu[/MENTION] wydaje mi się że takie są tylko 16 cali :<

Ostatnia edycja:
Nie ma sprzedawania! Zostaje ze mną do końca! :D mam taki plan że jak będzie miała 25 lat to ją rozkręcam do ostatniej śrubki, odnawiam po całości, daję nowe wszystko co znajdę żeby starczyło na kolejne 25 lat [emoji173]...

Uuuu :) to nie plan tylko utopijne marzenie :)
Ani części nie będzie, ani czasu nie będzie Ci przybywać tylko ubywać i dziwnym trafem będzie szybciej płynął.
Ale w zasadzie to dobrze mieć niespełnialne cele, bo nie ma wtedy dylematu "co teraz" po osiągnięciu, i zawsze jest jeszcze coś do zrobienia :)

To żeś mnie podbudował xD

To żeś mnie podbudował xD

No patrząc tak głębiej to podbudowałem, lepiej mieć taki "plan" niż nie wiem -" kupię lampę i wymienię". I co później - nicość, depresja, kłaść się i umierać, ale też się nie chce. A tak, to będziesz jeździł po świecie w poszukiwaniu tej lewej tylnej klamki niepękniętej :)

A poważnie, to czytałem kilka lat temu zestawienie jak wyglądałoby cenowo zbudowanie auta z części - kupowanych w cenach części. Jakiś kosmos wyszedł po podsumowaniu - coś z 10x cena nowego takiego wozu, a to jakiś kompakt był zwyczajny. No i te części były.

Nie no wiadomo, jestem świadom że koszt nie będzie niski, najważniejsze dla mnie żeby ogarnąć ją porządnie blacharsko i położyć ładny lakier.

I znalazłem starą fotę jak wyglądała przed obniżeniem, więc jest jakieś porównanie.
315.jpg

zdecydowanie lepiej ale daj 2 cm nizej, ja chyba tez do siebie gwint kupie i na zime wyzej a na lato szuracz

Chyba tył troszkę spuszczę, przodu nie będę.

No jak luj, z przodu wchodzą 2 palce, z tyłu 3... :/ trzeba skręcić. :D

dzisiaj korzystając z nudy w robocie, zamówiłem APC od Shiny Garage i będziem pędzelkować wnętrze bo trzeba plastiki ogarnąć porządnie.

To jeszcze sobie kup pianownicę, daje o wiele lepsze efekty i Poorboya na wykończenie.
342.jpg

Ostatnia edycja:
Pianownicę? Czy atomizery? Czy to to samo xD wziąłem nawet dwa, żeby zrobić sobie jeden mocniejszy drugi słabszy roztwór

I którego poorboya?

Atomizer daje mgiełkę a po założeniu sitka, wodnistą pianę. Z pianownicy masz piankę puszystą i sztywną, jak do golenia, nic nie cieknie tam gdzie nie potrzeba. Roztworem 1:10 zmyjesz wszystko, nawet białe oznaczenia z nawiewów.

Poorboy Natural Look.

Ostatnia edycja:
Ooo to poszukam sobie :3
Dziękuję!

Amortyzatory
Powrót