Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rozrząd robił człowiek spod Wawy- w moim miasteczku. Zawsze sprawiał wrażenie uczciwego, zawsze dzwonił informował co i jak A tu wychodzą takie kwiatki...
Co do abonamentu: nie chcę kupować, po co... ja chce płacić za użytkowanie, jak najmniejszą ratę i tyle. Kupowanie na własność to tylko bezsensowne topienie pieniędzy, 156 była prezentem, ale w tej chwili poszło w nią ponad 20 koła no to o czym my gadamy.
PSA ma fajne warunki też- to prawda, myślałem nad C3 w dobrej wersji lub C4 Cactus z tym nowym zawieszeniem. 208 muszę się przejechać jeszcze.
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
w tej chwili poszło w nią ponad 20 koła no to o czym my gadamy.
Wiesz, to jest mój dupowóz- ja nią zrobiłem 63 tsyaice już, więc nazbierało się. Szczerze mówiąc nawet nie wiem co ile razy było wymieniane, musiałbym usiąść nad fakturami.Ooo Panie...W tej kwocie to się już GTA zaczynają haha
Z czym tak popłynąłeś, że tyle się uzbierało?
Chociaż jak się zastanowię to u mnie już lekko z 5k poszło, a samochód mam dopiero pół roku. Poza tym jeszcze kupa roboty przede mną, bo właściwie nic konkretnego nie zostało ogarnięte...
![]()
A z uwagi ze zostaje to oszczędzam ja. Zróbcie tez tak a nie będziecie żałować.
prawdziwy Alfisti $$ nie liczy tylko zaciska zęby i kocha mimo wszystko
Dokładnie o to chodzi. Mnie takie codzienne dobijanie w drodze do pracy boli podwójnie bo dostępność niektórych części do V-ki jest masakryczna, a chciałbym żeby pozostała w jak najlepszym stanie.mam wola roboczego na co dzień na dojazdy do pracy bo nie chciałbym swojej dobijać.
Świetnie, działaj w temacie. Jak dowiesz się co i jak to podzielisz się ze mną wiedząBędąc w pracy powysyłałem zapytania do Fiata oraz Kii i Hyundaja, zobaczymy co powiedzą.