• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Pierwsza Alfa

U mnie w garażu był taki pokrowiec, założyłem go i miałem jakieś... 2 minuty :D Straszna rzecz i faktycznie można pokrowcem skręcić, oddałem koledze do lanosa :) Kolor ciekawy i autko wygląda na zadbane, szkoda tylko że są te dziury. Bezawaryjności :)

Nawet zielony może być fajny. Co prawda ja nie lubię zielonego w żadnym samochodzie(takie auto generała :D), ale dobra felga, przyciemnione szybki i będzie malina.
Tych dziur w desce rozdzielczej się raczej nie pozbędziesz. Chyba, że wymienisz deskę co moim zdaniem jest nie potrzebne.

CB musisz zamontowac i po dziurach:))niebedzie widac:)tylko CB meczy:)chyba ze niebedziesz właczał:)z sedama na sw zmiana:)przynajmniej wiekszy bagaznik na wakacjie:)

Z wierzchu jak moja; ) troche detalingu i bedzie naprawde fajna; ) zadowolony z SW?

Wysłane z mojego GT-N5110 za pomocą Tapatalk 4

Z wierzchu jak moja; ) troche detalingu i bedzie naprawde fajna; ) zadowolony z SW?

Jestem zajebiście zadowolony dzisiaj przejechałem trase do Katowic i z powrotem. Alfa spisała się super, jedzie się bardzo wygodnie. Fotele są super wygodne i dobrze trzymają w zakrętach. Dziadek stwierdził że ma kopa :D.

To tylko pielęgnować i sie cieszyć; ) kazda podroz jest przyjemnością; )

Po stanie znaczków widać, że autko było dbane i aż taki mongoł tym nie jezdził. Stać było kogoś na ich wymiane co nie takie oczywiste patrzac na niektóre wypucowane forumowe rodzyny :lol:Ładnie sie sw w tym kolorze prezentuje.

To ja jeszcze zapytam o spalanie, ale średnie, bez rozróżniania czy trasa czy miasto.

Zacznij od początku prowadzić statystyke na motostat.pl ;)

~via samsung

Amortyzatory
Powrót